Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy hordjátok a péniszeteket az alsógatyában illetve fürdőgatyában? Felfelé igazitjátok vagy jobbra vagy balra rakjátok? Lányok is megirhatják, hogy a barátjuk hogy hordja. Kort irjatok
Figyelt kérdés
a barátom felfelé igazitja mindkét esetben2011. ápr. 29. 17:02
11/18 anonim válasza:
"kicsike, ; ) szal' simulósba drága fürcsizni" Pf ribancoscszóhasználatok
12/18 anonim válasza:
Lefelé,se balra,se jobbra,csak le..
13/18 anonim válasza:
Felfelé, így kezdjuk a napot, de nöha igaz9tok rajta.
27/f
16/18 anonim válasza:
17:14
Most jó kedvem van úgyhogy csak ennyit mondok, én is idegrohamot tudok kapni egy-egy rövidített szó hallatán, mint például "ajcsi" (ezt itt olvastam egyszer). De ez a fürcsi, ez valahogy nem kelt bennem zavargásokat, sőt előszeretettel használom. Meg ez a haverjaim közt is egy bevett szó, lehet hogy ez is úgy jött hogy kiröhögtük, de valamiért beépült a "szókincsünkbe". Végülis ennyi. Na, én megyek, szerintem berúgok, illetve már be vagyok de még ennél is jobban. ; ) Egy hányáson már túl vagyok.....
17/18 II. Alkesz fáraó válasza:
Én az ingzsebemben hordom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!