Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy egy éjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy egy éjszakás kalandotok lenne, kicsinek tartanátok?

Figyelt kérdés
15cm hosszú pénisz, 14,5cm kerülettel. ott hagynátok a partnert, vagy ha már ott vagytok mindegy? én kicsinek látom,tartom. nőhet még? 16 vagyok.
2011. ápr. 29. 16:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen átlagos. De 16 évesen egyéjszakáson gondolkodni több mint szánalmas.
2011. ápr. 29. 16:24
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

Ez egy átlagos méret,de elég fiatal vagy még szerintem egy kapcsolathoz és egy egy éjjszakás kalandhoz is.

Egyébként itt is látszik gyerek vagy még mert tudod nem a méret a lényeg hanem,hogy tud használni amid van,hiába van (lenne)neked 20centis ha totál béna vagy.

22/N

2011. ápr. 29. 16:27
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Ez a divat, hogy lemérjük a farkunk hosszát meg a kerületét? Valahogy nekem sose jutott ez eszembe.
2011. ápr. 29. 16:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Nincs egyéjszakás kalandom. Marhaság. Meg a méreteidet mérni is.
2011. máj. 1. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Még nőni fog, szerintem:)

Egyéjszakás... Hát konkrétan nekem nem lenne kicsi, de az, hogy itt azt mondjuk, hogy nem kicsi abban ne bízz, mert minden lány más!!!

2011. máj. 1. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem egyéjszakáznék, de az a kerület picit nagynak tűnik nekem, ha a töve annyi, akkor nem szakadok szét, amúgy de... elég szűk vagyok...
2011. máj. 1. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Persze, van az alkalmi fütyiméret és van a tartós párkapcsolati fütyiméret is.
2011. máj. 1. 21:33
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Persze. Megvan a láng, csókolózunk, taperolunk levetkőzünk. Meglátom a lényt! Azt gondolom kicsi felöltözök és hazamegyek. Nyilván :D Nem így van nem kell aggódni nem a méret a lényeg hanem, hogy hogyan tudod használni! És szerintem ne egy éjszakás kalandokban gondolkodj :) Keress egy értelmes helyes lányt :D

17/L

2011. máj. 1. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Jó ég! -11,5 cm körül van a pniszem kerülete. Nem mondom, hogy ez a tökéletes, viszont 14,5 cm körbe az elég durván vastag lehet.

Am bár nem egyformák a péniszek formailag, de ha a tövénél lenne 14,5 cm a kerülete, az azt jelentené, hogy a közepén, vagy a makkjánál még több lenne, mert szerintem nem csak nekem a tövénél a leg vékonyabb...

24/f

2011. máj. 1. 23:39
 10/13 Barbibabe ***** válasza:
Egyéjszakás kb seggrészegen szokott becsúszni akkor meg nem mind1???
2011. máj. 2. 09:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!