Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy egy éjszakás kalandotok lenne, kicsinek tartanátok?
Ez egy átlagos méret,de elég fiatal vagy még szerintem egy kapcsolathoz és egy egy éjjszakás kalandhoz is.
Egyébként itt is látszik gyerek vagy még mert tudod nem a méret a lényeg hanem,hogy tud használni amid van,hiába van (lenne)neked 20centis ha totál béna vagy.
22/N
Még nőni fog, szerintem:)
Egyéjszakás... Hát konkrétan nekem nem lenne kicsi, de az, hogy itt azt mondjuk, hogy nem kicsi abban ne bízz, mert minden lány más!!!
Persze. Megvan a láng, csókolózunk, taperolunk levetkőzünk. Meglátom a lényt! Azt gondolom kicsi felöltözök és hazamegyek. Nyilván :D Nem így van nem kell aggódni nem a méret a lényeg hanem, hogy hogyan tudod használni! És szerintem ne egy éjszakás kalandokban gondolkodj :) Keress egy értelmes helyes lányt :D
17/L
Jó ég! -11,5 cm körül van a pniszem kerülete. Nem mondom, hogy ez a tökéletes, viszont 14,5 cm körbe az elég durván vastag lehet.
Am bár nem egyformák a péniszek formailag, de ha a tövénél lenne 14,5 cm a kerülete, az azt jelentené, hogy a közepén, vagy a makkjánál még több lenne, mert szerintem nem csak nekem a tövénél a leg vékonyabb...
24/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!