Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap este meg dugtam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este meg dugtam egy "örömlányt"! Használtunk gumit. Akkor is kaphatok el valami betegséget? Lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Ezen utólag kár aggódni. Hiv, aids stb nem valószínű szerintem.
2011. ápr. 29. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemi úton terjedőt, csak a megcsókoltad /esetleg/.
2011. ápr. 29. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen kaphatsz, a nemi herpesz különböző változatait. HIV és egyéb hagyományos nemibetegséget nem. Persze csak ha nem csókolóztál, nem szopott le gumi nélkül és nem nyaltad ki.
2011. ápr. 29. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"Örömlányt"? Nem volt öröm vagy nem volt lány? Nem hiszem, hogy elkaptál valamit, ha egy hét múlva elkezd viszketni akkor viszont vegyél bérletet a nemi beteg gondozóba.
2011. ápr. 29. 16:22
 5/6 anonim válasza:
Hát lehetséges, hogy elkaphattál valamit.De ki tudja.Majd kiderül.
2011. máj. 14. 15:47
 6/6 anonim válasza:
Igen... Befog zöldülni a bőröd, nőni fog még egy szemed a füled le fog esni a fejedről és naaagy, zöld alapon kék pöttyös tojásokat fogsz kotlani...amennyiben ez bekövetkezne, ne aggódj csak kezd el nyalogatni a konnektort!
2012. júl. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!