Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy 20 évesen még szűz vagyok? 20/F
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 14:58
11/15 anonim válasza:
Nem vagy egyedül én is 20 vagyok és fiú és szűz. Tudom mire gondoltál amikor mindenki dicsekszik a "hódításaival" körülötted. Elég rossz érzés na meg azok a lányok... qurvásan öltözködnek, qurvásan viselkednek, qurvásan beszélnek. De persze ha kiderül hogy még szűz vagyok egyből én vagyok a nevetség tárgya. Hát igen, nehéz a különcök élete.
12/15 szamo77d válasza:
Én is az voltam annyi idős koromban! Előbb nem akartam ír-
ni erről, de látom, hogy nagyon feszít Téged ez a kérdés.
És látod, mégis itt vagyok! És nagyon becsüllek, mert nem
mentél el egy k.hoz, és nem dobtad oda neki azt, ami az
első nagy szerelmedé! Remek fiú vagy!
13/15 anonim válasza:
ne kösd az orrukra hogy szűz vagy -.-"
14/15 anonim válasza:
Amugy ja, ha cikinek érzed, nem kéne elmondani mindenkinek. Persze jobb az őszinteség, de ha nem akarod kínosan érezni magad, kreálj pár sztorit és akkor már te sem "leszel" szűz. De ha már sokan tudják, így már elég nehéz fenntartani egy képet. Egyébként én csak egy évvel vagyok fiatalabb tőled, de szintén szűz vagyok, és nem tartom cikinek. 19F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!