Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tenni anál előtt? Ti tényleg mindig megcsináljátok a beöntést?
Ha homoxexuális férfi vagy akkor kérdezz meg egy tapasztaltat.
Ha nő vagy akkor meg nem vagy normális:( Remélem azért pasi vagy, mert a segg a pasik hüvelye, nem a nőké.
Igen, szokták mondani ezt a beöntétes dolgot, viszont én akárhány ismerősömmel beszélgettem erről a témáról, egyikse folyamodott ehhez.
Meg amúgy is, ha eléggé összeszokott páros vagytok, akkor elég, ha előtte pár órával már nem kajálsz, és elvileg akkor nem lesz olyan. De ha olyan is lesz, akkor minimálisan, legalábbis szerintem, mivel a falán nem tapad meg a széklet.
Az én személyes véleményem pedig az, hogy egy gusztustalan:D és nehogy már azért beöntést csináljak magamnak....
ne egyél előtte pár órával olyat ami meghajt, v puffaszt, v fűszeres. Meg jó ha volt aznap 'nagydolgod' is. És akkor tuti nem lesz gáz. Beöntő készüléket lehet kapni szexshopban.
szerintem nem undorító, főleg ha a partner megtesz mindent az élvezetért (türelmes, odafigyel rád stb)
de ez olyan dolog, amit vagy szeretnek a nők, v nem.
a homoszexuális férfiak meg szerintem szeretik...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!