Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kell tenni anál előtt? Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni anál előtt? Ti tényleg mindig megcsináljátok a beöntést?

Figyelt kérdés
Hallottam már a beöntésről, de el nem tudom képzelni, h ezt hogyan kellene csinálni. Vagy egyáltalán szükséges ez? Mi van akkor, ha nem csinálom? Eddig nem nagyon vonzott a téma, de most kíváncsi lennék, köszönöm!
2011. ápr. 29. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Ha homoxexuális férfi vagy akkor kérdezz meg egy tapasztaltat.

Ha nő vagy akkor meg nem vagy normális:( Remélem azért pasi vagy, mert a segg a pasik hüvelye, nem a nőké.

2011. ápr. 29. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem csinálom, nem szeretem rossz érzés. 22 L
2011. ápr. 29. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Undorító
2011. ápr. 29. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
na most hova okádjak :S
2011. ápr. 29. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Igen, szokták mondani ezt a beöntétes dolgot, viszont én akárhány ismerősömmel beszélgettem erről a témáról, egyikse folyamodott ehhez.

Meg amúgy is, ha eléggé összeszokott páros vagytok, akkor elég, ha előtte pár órával már nem kajálsz, és elvileg akkor nem lesz olyan. De ha olyan is lesz, akkor minimálisan, legalábbis szerintem, mivel a falán nem tapad meg a széklet.

Az én személyes véleményem pedig az, hogy egy gusztustalan:D és nehogy már azért beöntést csináljak magamnak....

2011. ápr. 29. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Megtisztítja a beleket és kiüríti. Egészséges, a milliomosok speciális kávéval is szokták. (érdekességkép)
2011. ápr. 29. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

ne egyél előtte pár órával olyat ami meghajt, v puffaszt, v fűszeres. Meg jó ha volt aznap 'nagydolgod' is. És akkor tuti nem lesz gáz. Beöntő készüléket lehet kapni szexshopban.

szerintem nem undorító, főleg ha a partner megtesz mindent az élvezetért (türelmes, odafigyel rád stb)

de ez olyan dolog, amit vagy szeretnek a nők, v nem.

a homoszexuális férfiak meg szerintem szeretik...

2011. ápr. 29. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Én egyszer dugtam egy lány popsijába és nem volt semmi beöntés, viszont nagyon de nagyon jó érzés volt nekem mert nagyon szorította a popsija a farkam és az nagyon jó érzés.
2011. ápr. 29. 15:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!