Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez merevedési probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez merevedési probléma?

Figyelt kérdés

A barátommal ha együtt vagyunk egy idő után ( általában ha pózt váltunk) elernyed... de egy kis segítséggel ismét merev. Van úgy hogy ez 2szer is előfordul. Ő a második férfi akivel együtt vagyok, eddig ilyet sosem tapasztaltam, sőt, az előző pasim ált 5-10percig bírta....

Szóval ez normális?

2011. ápr. 29. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ez gondot jelent nálatok a szexben, akkor az, ha nem, akkor nem. Véleményem szerint, ha fiatalok vagytok, akkor inkább csak lelki eredetű lehet. De az is lehet, hogy te vagy túl tág, és ezért egyes pózokban nem érez annyira, mint másban. Pláne, ha mondjuk olyan pózból, amit kedvel, váltatok át olyanba, ami nem annyira stimulál. Szóval ez simán lehet teljesen természetes is.
2011. ápr. 29. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy rendben van

az én barátomnak órákat is tud állni bármilyen pózban

2011. ápr. 29. 13:22
 3/8 A kérdező kommentje:

nem, nem jelent gondot.... ált. 10-15perc múlva "fárad el", de utána folytathatjuk tovább... :)

Nem mondanám, hogy túl fiatalok vagyunk, és nem is lelki eredetű a probléma.

Esetleg ha fittebb lenne az megoldaná a dolgot? Mert lehet hogy tényleg "csak" elfárad?

2011. ápr. 29. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

"De az is lehet, hogy te vagy túl tág..."

Egy s@gg mégis, hogy lehetne tág?? Bár nem tudom, mert nem vagyok b@zi. De a csajomat is ha ott dugom akkor semmiképp sem nevezném tágnak. A pasiknak az az izma meg még erősebb, bár lehet a kiskocsogoknek kitágul.

2011. ápr. 29. 13:48
 5/8 A kérdező kommentje:
csak hogy tisztázzuk... ez egy hetero kapcsolat:) semmi b@ziskodás....
2011. ápr. 29. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, de ezzel inkább neki kellene komolyan foglalkozni és nem neked. Prosztata rendben van?
2011. ápr. 29. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:

A prosztatának ehhez semmi köze.

A merevedési zavar, ha nem lelki eredetű, akkor általában szív- és érrendszerrel kapcsolatos oka van.

2011. ápr. 30. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:

"A prosztatának ehhez semmi köze."

Inkább maradtál volna csöndben akkor nem írtál volna ekkora baromságot.

Olvasgass:

[link]

[link]

2011. ápr. 30. 17:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!