Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez merevedési probléma?
A barátommal ha együtt vagyunk egy idő után ( általában ha pózt váltunk) elernyed... de egy kis segítséggel ismét merev. Van úgy hogy ez 2szer is előfordul. Ő a második férfi akivel együtt vagyok, eddig ilyet sosem tapasztaltam, sőt, az előző pasim ált 5-10percig bírta....
Szóval ez normális?
nem hiszem, hogy rendben van
az én barátomnak órákat is tud állni bármilyen pózban
nem, nem jelent gondot.... ált. 10-15perc múlva "fárad el", de utána folytathatjuk tovább... :)
Nem mondanám, hogy túl fiatalok vagyunk, és nem is lelki eredetű a probléma.
Esetleg ha fittebb lenne az megoldaná a dolgot? Mert lehet hogy tényleg "csak" elfárad?
"De az is lehet, hogy te vagy túl tág..."
Egy s@gg mégis, hogy lehetne tág?? Bár nem tudom, mert nem vagyok b@zi. De a csajomat is ha ott dugom akkor semmiképp sem nevezném tágnak. A pasiknak az az izma meg még erősebb, bár lehet a kiskocsogoknek kitágul.
A prosztatának ehhez semmi köze.
A merevedési zavar, ha nem lelki eredetű, akkor általában szív- és érrendszerrel kapcsolatos oka van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!