Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet terhes igy egy csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes igy egy csaj?

Figyelt kérdés
ha a pasi beleelvez az ovszerber, aztan leveszi az ovszer es visszarakja a csajba, de nem elvez bele, akk mekkora az eselye hogy a csaj teherbe essen?
2011. ápr. 29. 12:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"Mégpedig elég nagy valószínűséggel.

Azt eldöntöttétek már, hogy mi lesz a neve a lurkónak? :)"

Szerintem nem kellene ezzel viccelődni, akkora kreténnek tartottam mindig a hozzád hasonló válaszolókat mert ebben semmi humoros nincsen! Azért nincsen, mert azok a szerencsétlen babák isszák meg a levét annak ha két ember felelőtlen és nem védekezik és még nagyon nem szeretne kisbabát! A legtöbb abortuszra megy amit senkinek sem kell magyarázni, hogy milyen dolog! Nem ítélkezem én, hiszen van akinek van rá normális, elfogadható indoka (ettől még abortuszellenes vagyok, de nem ítélkezem!) és őket nem is szoktam "bántani", maximum sajnálni, hogy ez megesett velük! Azok a babák akiket megtartanak és esélyt kapnak az életre azok szerencsések! Így Kismamaként meglehetősen érzékenyen érint ez a téma. :)

2011. ápr. 29. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

"13:30

Az ijeneknek mint TE semmi keresnivalojiuk ezen az oldalon"

Indok?

Te feltettél egy kérdést, én válaszoltam. Igen, jó esély van rá, hogy a lány teherbe esett. A második mondatommal pedig azt próbáltam kifejezni, hogy ne vetessétek el, ha már olyan felelőtlenek voltatok, hogy védekezés nélkül szeretkeztetek. Embert ölni bűn. Ebben semmi viccelődés nincs, csak fel próbáltam hívni a figyelmet a dolgok súlyára. Ha úgy gondoljátok, a felelősségteljes gondolkodásmódnak nincs helye az oldalon, hát gondoljátok. Meg is van akkor a véleményem rólatok. Ha csak félreértésből kötöttetek belém, akkor viszont remélem sikerült tisztázni a dolgokat.

13:30 voltam

2011. ápr. 29. 16:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Én az a válaszoló vagyok aki a viccelődéssel kapcsolatban írt ... :) Szerintem érzékelhető, hogy én a felelősségteljes gondolkodásmódot támogatom! Mert sajnálom azokat a babákat akiket elvetetnek! Én is fiatal kismama vagyok még, nekünk sem volt tervezett, de megtartottam! Nem bántam meg, nagyon szeretem a kis mocorgómat! :-)

Csak általában nem így szokták ezeket érteni ... Hiszen itt az átlagéletkor (mármint a szerelem, szex kategóriában) ilyen 14-15 év, tehát ... :) Érdekes tanácsok születnek néha! De ha Te nem viccelődésnek szántad, akkor én kérek elnézést! :)

2011. ápr. 29. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem az olyanoknak nincs helye ezen az oldalon, akik az ilyent pontos j-vel írják :(
2011. ápr. 29. 17:42
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Ha utána visszarakta, minek volt rajt gumi?
2011. ápr. 29. 21:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor örülök, hogy sikerült tisztázni a dolgokat, kedves 16:06. :) Kevés hozzád hasonló intelligens ember van itt gyakhu-n.
2011. ápr. 30. 16:01
 17/18 A kérdező kommentje:
A csaj nem lett terhes, es en sem vagyok tul abortusz parti, de 18 evesen senki sem kesz meg arra h folneveljen egy gyereket! Amugy nem vagyok magyar, uzenem a tisztelt beszolonak a pontos j miatt....
2011. szept. 12. 12:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs meg benned a felelősség, akkor miért szórod a spermádat? Divat, vagy mivan?
2011. nov. 2. 17:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!