Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális kérdés, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Párom csinálja nekem így,de sose hagyja elmenjek,mindig kézzel fejezi be.Viszont én nagyon vágynék rá,mert a régi párom megengedte,hogy a szájába menjen,és azóta sem volt ilyen élményem sajnos.2011. ápr. 29. 12:24
1/7 anonim válasza:
Ha a barátnőd semmiképpen nem engedi, hogy a szájába élvezz, akkor ezt el kell fogadnod. Vannak akiket ez egy csöppet sem izgat, sőt...Alkalmazkodj.
2/7 anonim válasza:
Elkel fogadnod, hogy a barátnőd ezt nem akarja, és egy jó tanács NE HASONLÍTSD ÖSSZE ŐT ÉS AZ EXET! Mert hidd el ebből csak gondok lesznek.
Ja és van ízesített óvszer, szóval nem kell, hogy a szájába élvezz. Én sem engedem a páromnak, ha szeretünk valakit akkor ezt elfogadjuk és kész!
3/7 anonim válasza:
Vagy elfogadod, vagy elhagyod, ennyi. A nők nem hajlandóak változni, de Te azért minden kívánságukat teljesítsd ám!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Elhagyni nem fogom e miatt.De néha jól esne azért.Mondjuk a kapcsolatunk elején arra sem volt hajlandó,hogy orálisan kényeztessen,pedig én rendszeresen csináltam neki.Hosszu időbe telt mire rá tudtam vezetni,azzal már nincs gondja.Sose erőltettem semmit.Bízom benne,hogy majd idővel ez is változik.
2011. ápr. 29. 14:31
5/7 anonim válasza:
Ha szájba akarsz élvezni és nem akarod megcsalni, javaslom az önszopást.
6/7 A kérdező kommentje:
Ha azt megtudnám csinálni sose nősűltem volna meg Te fax!
2011. ápr. 29. 16:48
7/7 anonim válasza:
Nem igaz,h a nők nem változnak.De abban igaza van a legtöbb válaszolónak,h aki nem szereti az nem fogja engedni,esetleg ha megkérdezed,h volt e ilyenbe része,és nem,akkor talán belemegy,mert új,de hát nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!