Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vimax Cock Growth van valami mellekhatasa? Valaki hallott valamit rolla?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 11:16
1/6 anonim válasza:
Kb mint a többi táplálék kiegészítőnek. Max hasmenés.
De ilyen bizonytalan cuccokat én nem vennék a neten.
HA meg azt is elhiszed, hogy ettől nagyobb lesz a p@csöd akkor jó nagy h@lye vagy.
3/6 anonim válasza:
Én arról, hogy nemi szerv méret növelő, de ez azoknak jó, akiknek 10 cm sincs.
4/6 anonim válasza:
Itt az igazi VÁLASZ!! Ne hallgas senkire!!
5/6 anonim válasza:
Az, hogy nagyobb lesz a farkad nem igaz. Körülbelül annyi az esély rá, gúny nélkül, minthogy nagyobb lesz a füled tőle. Kipróbáltam a szert, no nem kifejezetten ez miatt, de a libidót sem nagyon nyeomja fel, extrém szintre. Andropenis negyede igaz viszont. Ha nem is 4-5cm a növekedés, de 1-2cm elérhető. 18 lett 17-ről 1!!!! év alatt!! Műtét is 2-3cm ad, de azt a rizikót felesleges bevállalni és tényleg 10-12 cm felett már nem ajánlott a műtét! Ajánlott minkropénisznél!
6/6 anonim válasza:
05-20 11:20: Honnan tudod?
Próbáltad??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!