Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lebukhatok? Hazudtam hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebukhatok? Hazudtam hogy nem vagyok szűz!

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és szűz, 18 évesen ez már kissé cink, egyre többeknél, a szám pedig nagy XD Tehát, mekkora az esélye annak hogy rájön Szűz vagyok mikor lefekszem vele, és ő már nem az (lány). A baj hogy izgulós lettem ez elmúlt időben...
2011. ápr. 29. 09:11
1 2
 1/20 kovpet ***** válasza:

50%. Vagy rájön vagy nem :)

De nem kellene hazudni...

A 18 éveseknek elég nagy része szűz akkor is, ha sokan arról beszélnek, hogy a "mai fiatalok" nagyon hamar elvesztik meg hogy fűvel-fával. Persze van olyan is, de a nagy része nem hiszem, hogy ilyen. Legalábbis az alapján, amit én tapasztalok.

2011. ápr. 29. 09:17
 2/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos ,hogy rájön,hogy szűz vagy ,inkább az lesz a számára nyilvánvaló,hogy rutintalan vagy .:)
2011. ápr. 29. 09:18
 3/20 anonim ***** válasza:

Igy van. A probléma annyi, hogy saját magadat fosztod meg az első alkalom intimitásától. Normális csaj teljesen másképp áll egy szűz fiúhoz, figyel rá, segíti. A nem szűzzel kapcsolatban pedig csak baromi nagy elvárások vannak, amik törvényszerűen nem teljesülnek, a vége a csalódás, és esélyed sem lesz folytatásra. Ha egy szűz srác bénázik, az nem gond, de ha egy nem szűz, az igen, mert akkor azt hisszük, végig ilyen lesz.

Utólag meg már hiába magyarázkodsz, csak +1 hazugsággal tetézed a fentieket.

2011. ápr. 29. 09:24
 4/20 anonim ***** válasza:
Jobb, ha megmondod az igazat. Elmondom miért: egyik volt barátom nekem is azt hazudta, hogy volt már nővel (ő 21 volt) de az első alkalom során annyit teszetoszázott, hogy teljesen kiábrándultam, nagyon illúzióromboló volt. Azt hittem, hogy szar az ágyban. Ő is jobban járt volna, ha elmondja őszintén, hogy szűz még, mert akkor megértően tudtam volna kezelni a bénázást.
2011. ápr. 29. 09:24
 5/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki,és felesleges hazudozni.Ha még rá is görcsölsz,akkor tuti bénázni fogsz,és biztosan lebuksz.
2011. ápr. 29. 09:29
 6/20 anonim ***** válasza:

Megmondod, ha esetleg gyanút fogna, hogy kimentél a gyakorlatból, mert rég volt partnered.

20/F

2011. ápr. 29. 09:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Én majdnem 20 voltam mikor megtörtént az első, előtte egyáltalán nem szégyelltem h szűz vagyok. 20f
2011. ápr. 29. 10:43
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ha rendesen felkészülsz, akkor nem fog rájönni. Az más kérdés, hogy miért nem mondod el neki, ha nem érdemli meg, nem érti meg, akkor nem vele kell eltöltened az elsőt.
2011. ápr. 29. 10:45
 9/20 anonim ***** válasza:
én is 18 vagyok és még szűz. szerintem ezzel semmi gond nincs. mondd meg neki veszteni valód nincs.
2011. ápr. 29. 11:07
 10/20 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán nem biztos ,hogy rájön,hogy szűz vagy ,inkább az lesz a számára nyilvánvaló,hogy rutintalan vagy .:)"

és ez tuti! már ha ő tapasztaltabb. bár én nem is rutintalant mondanék, hanem bénát. ez sokkal cikibb, szerintem valld be neki.

23N

2011. ápr. 29. 11:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!