Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megszabadulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megszabadulni az ellenkező nem iránti vágyaimtól?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem már csak az illúziók maradtak. Nincs pénzem, semmi izom nincs rajtam, gyógyszertől elhíztam és még szűz is vagyok. Így már csak egy nyűg számomra, kivéve ha valami csoda történik.

20/f

2011. ápr. 29. 00:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Most menj el lefeküdni. Holnap pedig ezt gondold át még egyszer. Gondolkodni pedig úgy fogsz, hogy felállsz a székből és eljársz futni. Minden nap legalább 1 órát. Tudod, az ingyen van. Szépen leadsz így hetente 1 kilót, és aztán majd eldöntheted, hogy miért is volt ez a kérdés hülyeség.
2011. ápr. 29. 01:02
 2/14 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség tényleg. Aludj rá párat meg 20 évesen ne légy emiatt depressziós. A párommal mikor összejöttem 22 volt és még nem volt bnője, de már 1,5 éve együtt vagyunk és minden csodás és igaza van az előzőnek menj futni vagy ha pl egyetemre jársz vált sportpártolói (rohadtul nem drága) és szinte mindent igénybe vehetsz. Meg otthon is lehet mondjuk fekvőtámaszozni felülésezni. Ha rendszeresen csinálod akkor meghozza a várt eredményt. Csak akaraterő kérdése. Ne nyavalyogj! Cselekedj!

Ui: nem érdemes kihagyni a csajokat az életedből vagyis megéri!!!

2011. ápr. 29. 01:27
 3/14 anonim ***** válasza:

hu srác.. :D

csoda az nem fog történni, hiába várod.

muszáj lesz sportolnod, valamit tenned kell azért, hogy ez megváltozzon. Persze csak ha akarsz, mert elmerülhetsz az önsajnálatban, viszont az csak neked rossz. Szerintem ne tedd. Nem tudom, hogy milyen gyógyszert szedtél, vagy hogy mi a bajod, de sportolni kéne, tanulni kéne, illetve dolgozni kéne. Mind önbizalmat ad, sőt egyikkel másikkal még pénzt is lehet keresni. Most tekintsünk el attól, hogy mekkora ribanc az, aki csak azért áll szóba veled mert pénzed van :D Ettől függetlenül nyilván jó érzés, ha nem üres a zsebed.

Nincsenek barátaid, családtagjaid, valaki akivel tudsz beszélni, aki esetleg segít?

2011. ápr. 29. 01:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Kasztrálással.
2011. ápr. 29. 01:37
 5/14 anonim ***** válasza:

kezdj el bringázni, a bringásruhában jól fogsz kinézni és jó feneked lesz :P ;)

33/N

2011. ápr. 29. 05:46
 6/14 anonim ***** válasza:

Csak pocsékolod az oxigént, öcsi.

Érted...?

2011. ápr. 29. 06:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok, nem vagyok elhízott, gyógyszert sem szedek de a többi amit leírtál rám is igaz. Én is elgondolkodtam ezen.. kiölni a vágyat valahogy és akkor nem mar tovább. De ez nem ilyen egyszerű. Férfi vagy. Nem megfutamodni kell ettől, hanem együtt élni vele. Kibírod mert erős vagy. Ennyi. :)
2011. ápr. 29. 07:23
 8/14 A kérdező kommentje:

A futás még talán elmenne, de se fekvőtámaszozni, se felülésezni nem tudok. :(

Epilepsziára szedtem Convulexet, de annyira pocsék volt, hogy inkább elkerülöm a CRT monitorokat és TV-ket.

2011. ápr. 29. 10:23
 9/14 A kérdező kommentje:

"Nincsenek barátaid, családtagjaid, valaki akivel tudsz beszélni, aki esetleg segít?"

Barátaim azok vannak, de a családom kezd teljesen széthullani. Az apámmal meg nehéz beszélni és csak akkor adott nekem felvilágosítást ez ügyben, mikor már bohócot csináltam magamból az iskolában. Meg néhány dolgot úgy lát, ahogy ő szeretné és nem úgy, ahogy tényleg az.

Talán a gitározásból tudnék valamennyi előnyt kovácsolni, de az eredeti lakhelyemen hátrány volt inkább, mert nem teknó szól belőle meg nem mercédesz gyártmány.

2011. ápr. 29. 10:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha a gyógyszer elhízást okoz, akkor beszéld meg az orvossal és kicserélik egy másikra, ami nem okoz ilyen mellékhatást. Nekem is van több epilepsziás ismerősöm, és semmi bajuk a gyógyszerrel, amit szednek, van többféle! Nem szabadna hogy hízz tőle, válts.

A gitározás jó ötlet, hidd el, sokan értékelik, nem csak technósok vannak a világon (még ha egy kis településen úgy is tűnik :) )

Ha rocker vagy,akkor biztosan könnyebben el tudod magad fogadtatni, mint divatos körökben. Nyilván ott is van férfiideál, de sok olyat láttam, hogy nagyobb darab srácoknak is van barátnőjük.

Mivel gyógyszertől híztál el, a gyógyszer váltása lesz az igazi megoldás, de a sportolás sosem hülyeség (persze amennyit az állapotod megenged, beszéld meg ezt is az orvossal)

2011. ápr. 29. 11:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!