Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Eléggé méretes.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Eléggé méretes.

Figyelt kérdés
Ez nem áldás...a barátomnak túl vastag "ott" és már fáj szinte...pedig finoman csinálja
2011. ápr. 29. 00:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez van Sprite !

Egyébként kellően nedves a dolog ?

2011. ápr. 29. 01:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem mindig, de akkor rásegítünk:)
2011. ápr. 29. 01:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne tegye be tövig. Ha a vastagság a gond, akkor meg ne parázz rá. A hüvely tágul, csak akarni kell. Nameg elengedni magadat, de ha már a látványtól összeugrik a luk, akkor főleg. Gondold el, ott kifér egy kisbaba is. Egy ilyen helyre bármi befér!
2011. ápr. 29. 01:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor nincs mit tenni. A volt barátnőmnek is fájt majdnem mindig mikor elkezdtük, de nem tartott sokáig a fájdalom max fél percig, de szerintem ő volt túl szűk mert én nem érzem olyan vastagnak, volt h megpróbáltam csak úgy kíváncsiságból benyomni még mellé a kisujjamat h be e fér de sehogyse ment be, azért volt már párszor az is h nekem fájt, pedig ő nagyon nedves szokott lenni.
2011. ápr. 29. 01:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha csak a vastagsággal van gond, akkor "csak" megfelelően elő kell készíteni a terepet és nem egyből bevágni. A barátodnak tudomásul kell vennie a megfelelő előjáték lényegességét.
2011. ápr. 29. 07:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bizony sajna van, hogy tényleg túl nagy.

A nők egy része addig álmodik a minél méretesebb szerszámra, amég össze nem futnak egy túl naggyal.

Én nagyon nedves tudok lenne, mert imádom a szexet és már a fantáziámtól is ellazulok és beindulok.

De nekem is volt olyan pasim akinek túl vastag és túl hosszú szerszáma volt. És bizony fájt. Pedig ő sem sajnálta tőlem a kényeztetést, de bárhogy próbálkoztunk nem ment úgy a dolog, hogy nekem jó legyen... :(

Nektek azért sok szerencsét. Ne stresszelj, mert csak rosszabb lesz. 24/L

2011. ápr. 29. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!