Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne lássák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne lássák rajtam?

Figyelt kérdés
K*rvára elegem van az egész kapcsolat-szerelem témakörből... Kiábrándultam, nem kell pasi. Elég volt, hogy mindenkinél az az elvárás, hogy legyen valakim, és mindig emésztem magam, miért nincs. Miért nincs? Őszintén már nem is érdekel. Kicsiholtam magamból már mindent, úgy látszik nem vagyok elég jó a férfitársadalomnak. Ezek már nem zavarnak, az viszont igen, hogy az ismerősök állandóan csesztetnek, hogy miért vagyok olyan, amilyen. Miért nem lehet elfogadni azt, hogy nem vagyok vidámságot magamraerőltető vihogó bohóc, aki akkor is próbál boldog lenni, mikor szarul van? Lehet depisnek nézek ki, de csalódottságon kívül semmi bajom nincs. Ezzel meg én együtt tudok élni. Nem rontja le az életminőségemet, én is tudok poénkodni és szórakozni. De tény, hogy tele vagyok negatív élménnyel, amit nem tudok feldolgozni.
2011. ápr. 28. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor ez a kérdésed, egy kérdés vagy kibeszélőshow? pont ugyanezt kellene elmond nekik is.
2011. ápr. 28. 21:15
 2/9 Tom Benko ***** válasza:
100%
Semmit. Akit ez zavar, azt röviden koptasd le. A negatív élmények feldolgozását meg nagyon tudja segíteni egy olyan ember, akivel meg tudod beszélni.
2011. ápr. 28. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen leírtad a személyiséged,és arra,hogy miért nincs pasid,benne is van a válasz.Hát ezért...Ha majd egyszer komolyan úgy fogod érezni,hogy nem akarsz,hanem szeretnél végre valakit,szerelmesnek lenni,vagy randizgatni,társat magadnak,laza kapcsolatot,vagy bármilyet,amihez köze van a férfiakhoz,akkor lesz is.Nem kell aggódni semmiért,ha neked jó a helyzet ahogy van,akkor úgy is jó:)
2011. ápr. 28. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Én sincs mit csináljak, a nők automatikusan elkerülnek igaz, hogy nem is keresem a társaságukat.

Néhányan azt gondolják, hogy köcsög vagyok, de ez nem így van, csak nincs időm, és nincs megfelelő vonzerőm.

Túl lehet élni.

20F

2011. ápr. 28. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyet tehetsz,légy kemény.Gondolom túlságosan is rá ül arcodra ha valami problémád van. Biztos hogy az ismerőseidnek is vannak gondjai,csak ők ügyesen eltudják rejteni. Fogd fel úgy hogy te legalább őszinte vagy,nem egy

képmutató.Persze az igaz hogy szontyoli képpel nehezebb lesz

pasit fogni magadnak.

2011. ápr. 28. 21:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Pont az a baj, hogy túl kemény vagyok, és ez eleve taszító másoknak. Próbálok megváltozni, de az általam keltett magány méginkább ront a helyzeten...
2011. ápr. 28. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, én hasonlóképp érzek, de még csak 16 vok. Soha életembe nem voltak barátaim, mert vagy a lakhelyemmel basztattak vagy akár azzal, hogy azért nem barátkozik velem senki, mert anno néztem a Knight Ridert. Mindig van kifogás, hogy miért nem fogadnak el. Le kell szarni az embereket és elfogadni a magányt. Én elfogadtam és élek. Am. nem rég jöttem össze egyik kedves lány ismerősömmel és jól megvagyunk, boldogan. Ő elfogad engem úgy ahogy vagyok. Nem is vártam és ő belépett az életembe és boldogságot hozott. Am. ő is hasonló cipőben járt mint én. És ő is boldog most. Le kell szarni a sok gyökér embert és egyéninek lenni. Légy olyan amilyen vagy és csak olyanokkal barátkozz, akik úgy fogadnak el, ahogy vagy. A pasi dolog miatt ne aggódj. Majd jön a szerelem, ha jönnie kell. 16/F voltam, az említett leányzó meg 14.
2011. ápr. 28. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ezt a haverjaiddal kéne megbeszélned, nem itt elsírni bánatod, ugyanis ez nem psychológia.hu, vagy depresszio.hu, hanem gyakorikérdések... ide felteszel egy kérdést, és válaszolunk, nem elmondasz valamit ami senkit se érdekel... le lehet pontozni, nem érdekel, de ez akkor sem ide, és ránk tartozik!
2011. ápr. 29. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Na abban van valami hogy itt sokat nem tudnak segíteni, ettől függetlenül ki lehet írni. Szerintem ez ellen amúgy azon kívül hogy elmondod nekik hogy "hagyatok már a pába" vagy hasonló^^. Mert maguktól ügylatszik nem jönnek rá.

Mondjuk én se értem ennyire unatkozik mindenki mert internet az internet de hogy az életben is baz*meg komolyan olyan re*ardált tapintatlan f*szok vannak hogy az már fáj.

Most főleg arra gondolok, hogy egyértelműen látszik hogy jó őt nem kell piszkálni, dee ő odamegy. Jól is kijöhet, hogy örül hogy odament valaki. Szóval szerintem nem látják így át, csak ha ilyesmire amúgy is érzékeny, akkor hát el kell küldeni őket.

2011. ápr. 29. 09:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!