Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha öten vagyunk egy kislakásban és valaki mindíg ki-bejárkál a szobákon keresztül és rohadtul nem tudok így önkielégítést végezni nyugodtan? áááhhh
jaj én fekve szeretem....s ha majd egyszer annyira felnőlsz, hogy csajozni fogsz, akkor a diszkóba viszed magaddal az ágyadat?
Vagy megtanulod kiverni, vagy nem vered ki s éjjel magömlésed lesz és majd mindenki kifog nevetni. Nincs más út.
hallod, csak alszanak ezek valamikor XD
ha mindenki alszik akkor lehet nyugodtan
ma 21:06
Mindíg kiverem,ha akarom,csak nem olyan élvezetes ha bármikor valaki bejöhet,gondoltam hátha van valaki aki hasonló cipőben jár/járt és eltudja mondani az ilyen szitukat hogyan tudta kezelni... Ha felizgulok,nem mehetek be a szüleim szobájába szólni,h most ne gyertek ,mert az megöl mindent....
ma 21:09
Jogos,ezt néha kivitelezhető is,csakhát két testvérrel osztozom egy szobán!
"akkor a diszkóba viszed magaddal az ágyadat? "
-nem az ágyon van a hangsúly,de inkább ott kapjanak rajta,mint a fürdőben vagy a wc-ben,diszkóba meg nem szoktam ágyat vinni,igaz ritkán is járok discóba!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!