Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy szeretkezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy szeretkezni gumi nélkül h ne legyek terhes? Mert ugye van a fiúknak előváladék és attól is lehetek terhes. Eddig még csak gumival csináltam és szeretném gumi nélkül is szeretném kipróbálni. De nagyon félek.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 20:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
de teherbe lehet esni attól is, lehet, hogy valakinek 5 éve jó, de olyan is van, akik 3x csinálták úgy és baba lett a vége
2011. ápr. 28. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
20:48-as te sem lehetsz valami okos ember már bocsi. Egyáltalán nem azon múlik hogy mikor száll ki.. Teherbe lehet esni megszakítással is simán. Az ilyen tudatlan emberek mértnem olvasnak utána?? Hát azt mondom csináld akkor megszakítással,de abból előbb vagy utóbb biztosan baba lesz.... vagy abortusz:(
2011. ápr. 28. 20:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod, az előváladéktól is teherbe lehet esni! Gumi v tabletta, más megoldás nincs.
2011. ápr. 28. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:

De lehet. Tudod, ez úgy van, hogy mondjuk 1000 esetből 1-szer esik valaki teherbe. De sosem lehet tudni, hogy ki lesz az. Lehet, hogy pont te.

Azok közül, akik fogamzásgátlót szednek, meg mondjuk 100000-ből egy lesz terhes (nem ismerem az adatokat, csak beírtam két számot). Jóval kisebb az esély, de egyik esetben sem 0.

2011. ápr. 28. 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm, szépen, a felvilágosítást, tudom, hogy az előváladékban is van spermium, én már nem bánnám, ha összejönne a baba, szóval én nem tiltakoznék ha úgy esne, de a gyakorlat azt mutatja, hogy nálunk nem így működnek a dolgok. Egyébként meg nem vagyok egy tudatlan kis csitri akit ki kell oktatni.
2011. ápr. 28. 20:57
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

ha csak ki akarod próbálni, azért még nem éri meg a fogamzásgátló tabletta, rengeteg mellékhatása lehet

de van spermicid spray, hüvelyi tabletta meg kúp, pesszárium, de szerintem keress rá neten, többet megtudsz

2011. ápr. 28. 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:
82%

20:57

lehet azért működik olyan jól a megszakításos nektek, mert valami egészségügyi problémája van valamelyikőtöknek

pl párod hímivarsejt száma kicsi, vagy nem elég élénkek, vagy a te petevezetőd van elzáródva, vagy bármi más

ha komolyan szeretnétek babát, legjobb lesz orvossal egyeztetni

de a fogamzásgátlásban nem lehet arra építeni, hogy hátha a másik vagy én meddő valamiért

de mindenki maga választja meg hány % esélyt ad a teherbe esésre

2011. ápr. 28. 21:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz fogamzásgátlót szedni, akkor használj spermicidet megszakítással vagy pesszáriummal együtt. Egyébként egy orvossal is konzultálhatnál, hogy mit javasol.
2011. ápr. 28. 21:25
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

legyél okos és ne próbálkozz a megszakításos sexel.tanulj az én hibámból!!!mást nem tudok javasolni!

nem csak az előváladékkal van a baj,csak valahogy csusszon be egy picit és legyen épp pete érésed.én egyszer megégettem magam,most 28 éves vagyok 11 éve ez a rémálom kerülget.a férjemmel még most sem szeretkezem védekezés nélkül ha nem szeretnék babát.

ez nem vicc és nem játék!!!

aki elég felnőtt a sexhez,az legyen elég felnőtt a védekezéshez is!

2011. ápr. 28. 22:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha már megszakítás akkor hüvelytabit/kúpot is használjatok, az az előváladékkal még elbír.
2011. ápr. 28. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!