Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kerestetek már a neten alkalmi szexpartnert? F/25
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 19:45
1/3 anonim válasza:
Sokkal több a női hirdetés mint férfi, tehát ha fele kamu is, akkor még mindig ugyanannyi csaj keres partnert neten, mint férfi. A férfiak fele meg büszkén vállalja, hogy igen ő már keresett, tehát a női hirdetések 1/4 része 100%an igaz. =)) szét teória, mi???
2/3 anonim válasza:
A baj csak az, h nemcsak a fele kamu, és ami igazi, annak is a nagy része fizetős ;)
3/3 anonim válasza:
Én csak férfiről tudok. A barátom egyik munkatársa rendszeresen csinálja. Jó munkája van, jól keres, a cégtől kapnak cégesautót, mobilt....A lánnyal megismerkedik a neten (a szép nőket keresi elsősorban), elviszi egy jó étterembe vacsizni, a céges autóval kicsit megfurikáztatja, és eddig még mindegyikkel sikerült még aznap este lefeküdnie. Azt mondta, hogy a vacsi, a jó autó, a férfias megjelenés, kedvesség, egy kis humor pont elég, hogy egy nő elájuljon....:) Tuti, hogy nem kamuból mondta, mert nem olyan típus, de azért én meglepődtem, hogy ez így működik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!