Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex miatti szakítás, elég jó ok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex miatti szakítás, elég jó ok?

Figyelt kérdés

A párommal egy éve élünk együtt. Nagyon szeret, vacsorákkal lep meg és minden kedvességgel a kapcsolatunk eleje óta! Nincs kétségem a felől, hogy szeret, nincs is okom rá.

Viszont a probléma a kezdetektől fogva a szex! Neki heti- kétheti egy alkalom elég, de nekem nem! Sírtunk, ölelgeztünk, veszekedtünk már ezen, mégsem változott semmi. Mintha direkt úgy időzítene, hogy akkor alszik, amikor otthon vagyok. Ha nem vagyok otthon, akkor buta számítógépes játékokkal játszik.

Ha ritkán dvdzünk is, jobban érdekli a film mint az én testem! Minden próbálkozásom hiába való.

Már nem hagy nyugodni a szex gondolata. Félek, hogy megcsalom mert nagyon hiányzik a szex. Ez nem ribiség, de véleményem szerint többnek kellene az olyan napnak lenni amikor szexelünk, mint amikor nem. Amúgy minden más tökéletesen működik közöttünk, nagyon szeretjük egymást! De már nem birom tovább a szexmentes életet, irigylem az ölelkező, csókolozó párokat az utcán és kezdek nagyon flusztrált lenni.

Nagyon nehéz lenne ezért otthagyni Őt, de mit tegyek, ha hiányoznak a testiségek. Pl. csók és ölelkezés is.

Van erre más megoldás, hisz már milliószor megígérte, hogy jobban odafigyel ezekre. A munkája sem túl megterelő, sok szabadideje van.

Én 20/L, Ő 27/F.

2011. ápr. 28. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
hát húzhatjátok az időt, mert jó együtt, de nincs értelme :/ mert tényleg csak időhúzás. neked meg nem kell elfojtanod ezeket a vágyakat mert taláni fogsz olyan férfit aki kielégíti :) Sajnos ha egy kapcsolatban nem jó a szex, vagy nincs, akkor az nem működik hosszútávon
2011. ápr. 28. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha már millió alkalommal megígérte, hogy változtat ezen, de mégsem tette, hát akkor egyszerű a megoldás. Mondd meg neki, hogy szereted, és nagyon szeretnél vele maradni, de így nem leszel képes rá. Ha nem változtat ezen, elhagyod!
2011. ápr. 28. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi esetre se csald meg, inkább tudakold meg, hogy mi a baj. Nem tart már olyan vonzónak? vagy a férfiasságával van baja?
2011. ápr. 28. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha kezdetek óta ennyi az igénye te a fejed tetejére is állhatsz ő nem fog többet kívánni. Ha téged ez ennyire zavar, akkor lépj, valamilyen szinten megértelek, mint nő, az ember női mivoltát sérti, ha nem érezheti kívánatosnak magát a párja előtt, és nincs meg a szükséges intimitás. Szerintem ez elég komoly probléma.
2011. ápr. 28. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia Kedves kérdező inkább privát pm be irtam neked ha nem gond remélem megkapod és válaszolsz :D
2011. ápr. 28. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Warezka voltam 19/F
2011. ápr. 28. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem bántásból, de ha egy fiú akar a számára nem megfelelő szex miatt szakítani, akkor a lányok kórusban küldik el melegebb éghajlatra. Azt mondják, ha a kapcsolat a szexről szól, baj van. Ha egy lánynak van baja a szexszel, ezért szakít, az szerintem ugyanolyan baj ezen az alapon. "Amúgy minden más tökéletesen működik közöttünk, nagyon szeretjük egymást!" - írod, akkor nincs OLYAN nagy baj!

Nézd, megértem, hogy ez neked nem jó, de 1. ha folyton alszik, dvd-zik, azaz keveset figyel rád, ezen még lehet segíteni, csak akarnia kell. 2. ha tényleg szereted, és úgy érzed ő életed párja, akkor nem hagyod el mondjuk olyasvalakiért, akivel szuper a szex, de esetleg azokban, amikben a barátod igazi társad, támaszod volt, azokban kudarcot vall. Megéri? Gondold végig. Oké, hogy mindenki itt írja, hogy áh hagyd el, de ez az oldal nem reprezentatív. Most épp 6 olyan ember írt, aki ezt javasolja. Lehet, hogy 1 hete pont olyanok írtak volna, akik az ellenkezőjét.

2011. ápr. 28. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Még pár dolog.

"Van erre más megoldás, hisz már milliószor megígérte, hogy jobban odafigyel ezekre. A munkája sem túl megterelő, sok szabadideje van." - írod.

Azaz, itt neki még van mit javítani. Szépen noszogassad. Aztán ha nem tesz semmit az ügy érdekében, nos akkor már megvan az alapod (az ő nemtörődömsége) a szakításra. Szurkolok nektek, remélem elsődlegesen a szívedre hallgatsz és nem a puncidra. Jó éjt!

2011. ápr. 28. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki tanácsát. Ma reggel összeszedtem a gondolataimat és elmondtam Neki a problémát. Meglepő volt a reakciója, úgy tünik megértette, hogy ez egyfajta szükség is. Azt mondta, úgy csináljuk majd, hogy mindkettőnknek jó legyen és karjaiba vitt az ágyba. :-)

Remélem télleg működni fog ez köztünk, kár lenne a kapcsiért, mert imádjuk egymást. Azt mondta, h én sem jelzem határozottan, h akarom.

Ő annyira magabiztos és határozott nem merek kezdeményezni félek, hogy elutasít, előfordult már soxor.

Köszönöm Nektek a gondolatokat és véleményeket.

2011. ápr. 29. 10:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki tanácsát. Ma reggel összeszedtem a gondolataimat és elmondtam Neki a problémát. Meglepő volt a reakciója, úgy tünik megértette, hogy ez egyfajta szükség is. Azt mondta, úgy csináljuk majd, hogy mindkettőnknek jó legyen és karjaiba vitt az ágyba. :-)

Remélem télleg működni fog ez köztünk, kár l

2011. ápr. 29. 10:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!