Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 15évesen megy abortuszra....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15évesen megy abortuszra. Vélemény?

Figyelt kérdés
ma hallottam, hogy a kis településünkön a 7.-es lány , fűvel fával lefekszik. A barátnője 15 éves, kb.30!!! pasi volt meg neki és /pillanat kapcsolatban van, ahol nem a párjától lett terhes. Egy közösségi oldalra láttam kiírva burkoltan h mennyire várja az abortuszt és még egy ilyen " :D " smile is szerepelt a rövid postja után. Ez csak engem sokkolt, vagy mások is ismernek ilyen embereket???
2011. ápr. 28. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Addig jó, míg nem szaporodik az ilyen. Jobb annak a gyereknek, ha meg sem születik. Mit látna az anyjától? :S De azért én körbe néznék az ő családjában is...
2011. okt. 10. 17:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Megadnád priviben annak a két lánynak az elérhetöségét, facebook profilját? :D
2011. okt. 10. 20:14
 13/16 anonim válasza:
100%

Szerintem azokkal van gond, akik így gondolkodnak.

Lefeküdt fűvel fával, erre nekem is meg van a véleményem, és terhes lett. Ilyen van. Az óvszerek ára mellett meg nem is csodálom.

15 évesen tartsa meg a gyereket? Hogy utána gyerekként nevelje fel, vagy a szülei neveljék fel? Hogy ne legyen pénze eltartani, hogy elcsessze az életét? Persze nem minden esetben rossz döntés. De a legtöbben az. Nagyon kevesen vannak, akik mögött ott van az a családi és anyagi háttér, hogy fel tudnak nevelni egészségesen egy gyereket. Lelkileg is.

Persze, mikor abortuszra megy, akkor megpróbálják lebeszélni róla, de azt akkor nem mondják el, hogy miből lesz pénze, hogy miből neveli és hogy kivel.

Nem kell csodálkozni a sok árva gyereken, meg akiket agyonvernek a szülei, még kis korában. Hiszen olyan harag van bennük a gyerekük felé, amit titkolnak. Maguk előtt is. De egyszer kitör.

Nem felkötni meg élve eltemetni kéne őket. Meg kéne tanítani őket jobban odafigyelni, elérhető áron kéne adni a fogamzásgátlókat. És akkor is elő fognak fordulni balesetek. Amikor a szíve joga eldönteni, hogy be mer, be tud-e vállalni egy gyereket. Hogy feláldoz-e 20 évet az életéből. Joga van hozzá, hogy ne csodálkozzanak az emberek a kolduló gyerekeken, meg a lelkileg betegeken, akiket bántanak otthon.

Ezen kéne elgondolkozni, nem pedig elítélni azt, aki a számára legjobb döntést hozza, vagy próbálja meghozni.

Egy 15 éves kislánynak igenis boldogság lehet, hogy nem nyomja ez a súly a vállát, és megszabadul a nyomástól. Amit a szülei felől kap, amit az iskolában kapna, amit a társadalom mér rá.

2011. okt. 10. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha nincs annyi esze hogy védekezzen, megérdemli.
2011. okt. 11. 08:07
 15/16 anonim válasza:
Ahhoz nem csak ész kell. Sőt, az nem. Baleset előfordulhat, és pénz kell hozzá. Vagy a gyógyszer, vagy az óvszer ára. És aki elég gyakran él nemi életet, annak ez komoly összeg. Ezen kéne gondolkozni.
2011. okt. 11. 19:11
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
Megérdemli? Ki? A születendő gyerek? Meséld már el kedves utolsó előtti, az mi a lószarról tehet?
2011. okt. 12. 08:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!