Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogyan tud a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan tud a barátnőtök a legjobban felizgatni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Elmegy 1 napra a barátnőihez.
2011. ápr. 28. 18:32
 2/9 KlenDie ***** válasza:
34%
elmondja hogy gyereket vár
2011. ápr. 28. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Kimeszeli a lakást.
2011. ápr. 28. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Bejeleni hogy nem főzött vacsorát
2011. ápr. 28. 18:37
 5/9 Moszuke ***** válasza:

csábos mosoly, kéjes nyögés, tekergőző torzó, zacsipacsi, torzó/nyak csók, lábfétis. stb

de a nyögés és a torzó ficánkolás az űber.

2011. ápr. 28. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

ha az enyém mondaná, h gyereket vár, szívrohamot kapnék egyből :D

engem az izgat a legjobban, mikor hátulról tömöm, közben csókolgatom a nyakát, és közben sikoltozik :)

2011. ápr. 28. 18:38
 7/9 A kérdező kommentje:

18:37

a tekergőző torzó, illetve torzó ficánkolás alatt mit értesz pontosan? :D

rajtad fekszik és tulképp a derekát fordítja így meg úgy, vagy micsoda?

2011. ápr. 28. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:38

véletlenül nem a párom vagy, öt is ez izgatja a legjobban..:)

2011. ápr. 28. 18:43
 9/9 Moszuke ***** válasza:
100%

hát vmi olyasmit képzelj el, hogy ugyebár vékonyka a párom.

szal.. és pl az izgat kegyetlen amikor fekszik az ágyon, én a láb között ülök kb (mint amikor nyaláshoz készülődik az ember)

és ő meg a derekát felnyomja ilyen tök magasra, kb a mellbimbómat súrolja már, (és egészen a háta közepéig nem érinti az ágyat ugye) és olyankor két kézzel megtudom ragadni a kis testét (hátát)

és magamhoz ölelem jó szorosan, esetleg megcsókolom a torzóját, (köldök, has, mell, szeméremdomb, mittomén, akárhol kb) és ez vmi g*ci izgató, ahogy ezt csinálja és én át tudom ölelni a kis vékony testét.

meg pl van hogy én fekszem az ágyon háttal.. ő odajön..ugye és olyan pózba hogy a p*nája vmeik combom/térdem táján landol.

ekkor a hátát megfeszíti, hozzám dörgöli magát, (kinyomja a mellét, a fenekét hátra, a háta ugye "C" betüt ír le így kb)

és ekkor is megtudom ragadni a kis testét, meg a fenekét is mert az is fedetlen. és imádom végig simiítani a kezem a melltartó pánttól kb a feneke aljáig (ahol csatlakozik a combhoz a fenék)

és ha az egyik lába, amelyik a két lábam közé jutott, bevan hajlítva akkor nem állok meg fenék aljnál hanem megyek le végig lábfejig.. ajj ez is kegyetlen felizgat:)

ilyenkor nagy levegőt veszek és megfeszül a hátam:D és tökre beindulok:)

szal arra céloztam, hogy amikor a vékony testét, áttudod ölelni nagy %ban és vhogy "kelleti" magát a lány.

nemtom leírni pontosan, de vhogy így ahogy fentebb említettem.

és lehet ezt tetézni azzal hogy szabad kezeddel beletúrsz a hajamba, vagy nyakamat simogatod, csókolod.. hohoó:)

2011. ápr. 30. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!