Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy heteronak tűnő srác lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy heteronak tűnő srác lehet meleg?

Figyelt kérdés
a legjobb barátomról kiderült hogy meleg, ami nem baj nekem egyáltalán, csak furcsa hogy teljesen heteros, párkapcsolataiban viszont övé az úgynevezett lány szerep...szexben is, és amúgy is a párjával "lányosabb". Nem hiszem hogy megjátsza magát mert ismerem 1000 éve. ilyen van?
2011. ápr. 28. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:

ismerős...:D persze hogy lehet meleg... nem minden homi lányos:)

volt már barátnője? mennyi idős?

2011. ápr. 28. 17:42
 2/10 A kérdező kommentje:
volt, bár komoly kapcsolata nem...de miért számít ez?
2011. ápr. 28. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:

párkapcsolatbn övé a lány szerep? hogy?

a csaja dugja belé?

2011. ápr. 28. 17:44
 4/10 TOMAtm ***** válasza:
bazzeg egy melegnek tűnő csávó lehet heteró csak b*zisnak néz ki,akkor egy normálisnak tűnő srác miért ne lehetne meleg.
2011. ápr. 28. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet. Sok olyan van.
2011. ápr. 28. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet. Én úgy tapasztaltam, a melegeknek csak olyan 20-3
2011. ápr. 28. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Bocs, véletlen benyomódott az "elküld" idő előtt.

Szóval, én úgy tapasztaltam, hogy a melegek, leszbikusoknak csak olyan 20-30 százalékán látszik (illetve hallatszik a hangjukon) - a többségről nem biztos, hogy megmondanád.

2011. ápr. 28. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Simán lehet, én elég kevés "lányos" meleg srácot ismerek, pedig ismerek jópárat :D

17 meleg F

2011. ápr. 28. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:

A meleg férfiak legnagyobb része férfias, teljesen olyan, mint a heterók, nem látszik rajta semmi. Az, hogy valaki szereti keféltetni magát, az nem "nőiesség" kérdése, csupán csak az, hogy nem vagyunk egyformák, és megtanulta élvezni, illetve biológiai adottságainál fogva tudja élvezni az anális szexet. Nekem is volt egy barátom fiatalon, egy nagyon kisportolt, izmos, szőrös, irtó férfias pasi volt hatalmas farokkal, és kifejezetten azt szerette, ha jól megrakom.

25 F meleg

2011. ápr. 29. 10:38
 10/10 A kérdező kommentje:
nekem ami furcsa igazából az az, hogy amikor a párjával látom, akkor sokkal inkább "melegesebb", és nem csak azért mert fiúval látom, egyszerűem jobban észrevehető rajta. de mondom, nem hiszem hogy amúgy megjátszaná magát heterósnak, mert ahhoz elég régóta ismerem.
2011. ápr. 30. 11:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!