Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteronak tűnő srác lehet meleg?
ismerős...:D persze hogy lehet meleg... nem minden homi lányos:)
volt már barátnője? mennyi idős?
párkapcsolatbn övé a lány szerep? hogy?
a csaja dugja belé?
Bocs, véletlen benyomódott az "elküld" idő előtt.
Szóval, én úgy tapasztaltam, hogy a melegek, leszbikusoknak csak olyan 20-30 százalékán látszik (illetve hallatszik a hangjukon) - a többségről nem biztos, hogy megmondanád.
Simán lehet, én elég kevés "lányos" meleg srácot ismerek, pedig ismerek jópárat :D
17 meleg F
A meleg férfiak legnagyobb része férfias, teljesen olyan, mint a heterók, nem látszik rajta semmi. Az, hogy valaki szereti keféltetni magát, az nem "nőiesség" kérdése, csupán csak az, hogy nem vagyunk egyformák, és megtanulta élvezni, illetve biológiai adottságainál fogva tudja élvezni az anális szexet. Nekem is volt egy barátom fiatalon, egy nagyon kisportolt, izmos, szőrös, irtó férfias pasi volt hatalmas farokkal, és kifejezetten azt szerette, ha jól megrakom.
25 F meleg
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!