Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha a szerelmetek ilyet mondana?

Figyelt kérdés

A múltkor mutatott magáról egy fényképet, és megkérdeztem, hogy azon a képen miben van. Azt mondta:

- Egy francia bugyi és egy póló. Teszik?

- Persze, de sokkal jobban tetszik, aki benne van. A ruha csak csomagolás, az ajándék meg te vagy. De szívesen kibontanám már ezt az ajándékot.

2011. ápr. 28. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Az számít nem-sablon dumának, amit nem hallottál már 3552441x az életed során valamilyen módon (akár már mondták mások, vagy olvastad, láttad, stb..).
2011. ápr. 28. 17:43
 12/15 anonim válasza:
100%
Szerintem a fiú bókolni akart, és nem gondolta, hogy ezt esetleg túlságosan komolyan veszed. Minden pasi szeret ilyesmiket mondani, ezért sablonos, de ez nem baj, hisz nem találhat ki mindegy egyes bóknál őjat. :D szerintem örülj neki, hogy tetszekl a pasidnak, de ha más túlságosan közeledik szexuális téren, és neked kellemetlen, akkor mindenkép szólj neki. :)
2011. ápr. 28. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszene az efféle beszólás. Például kaptam egy barátnőmtől névnapomra egy randi bugyit, tudjátok ami pár madzagból álló tanga és nyitott az "alja" és az elején még kis szívecske is lóg. Na mindegy. Mondta hogy majd vegyem fel a pasimnak este, lepjem meg vele. Nem akartam, de a párom meg már kiváncsi volt. Felvettem.

Mondom: -Na milyen?

Válasz: -Mmm.. nem rossz, leveheted. :D

Nekem ez is tetszett pedig elég gyér. Az is számít ki mondja és hogyan.

2011. ápr. 28. 18:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bókolni akart, bókolt is nagyon aranyos tőle:)
2011. ápr. 28. 18:29
 15/15 napietus ***** válasza:
38%
18:04-es, ez azért eggyel jobb volt :D amúgy tényleg az a lényeg, ki mondja. de azért hanyatt nem esnék tőle, ezért írtam, hogy sablonos.
2011. ápr. 28. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!