Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már szexuális élményetek körülmetélt férfival?

Figyelt kérdés
Más, mint amúgy? Jobb, rosszabb vagy nem volt különbség?
2011. ápr. 28. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen különbség, mondhatni, teljesen ugyanolyan. Állítólag ezek a férfiak sokkal tovább bírják, de szerintem ez egyénfüggő...
2011. ápr. 28. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
tényleg tovább bírják. ennek tök egyszerű oka van: a körülmetélt férfi makkja ki van téve minden érintésnek, dörzsölődésnek a gatyában... ezért érzéketlenebbé válik, és így nem is élvezi annyira a szexet, így tovább bírja
2011. ápr. 28. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem is olyan, mégse bírom tovább, sőt, nagyon hamar végem.
2011. ápr. 28. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem tönkrement a szexuális életem és az életem emiatt, hogy lecsonkolták a fitymámat :(
2011. nov. 1. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is csak pisilésre jó kb :(

Aljas undorító dolog ez a műtét....

2011. nov. 2. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
elég vicces, ahogy 2-3 ember minden egyes ilyen kérdéshez odaszarnak valamit , hogy nekik milyen szar.... azért mert balf*sz volt az orvos emberek!!!! azért mert 2 embernek szar attól még nem kell egyből lefujjogni...
2013. ápr. 24. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Állítom egyetlen ilyen ember van, az is agybeteg, ő írja az összes negatív kommentet a témában. Nézd meg a stílusát. Állandó szóhasználata a "csonkítás" orvos helyett a "sintér" szavak és az állandó siránkozása, hogy neki hogy "elcseszték".
2013. ápr. 25. 22:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!