Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyire fáj a behatolás? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fáj a behatolás? :S

Figyelt kérdés
"először kúrvára fájt. azthittem szétszakadok!!! de később 1re jobb lett.....aztán még1x csináltuk. az már nem fájt.....szal 1ébként jó érzés voltt de először non fájt!!!!"-ezt írta nekem az egyik bnöm...sajnos nem tudunk sűrűn találkozni mert külföldön laki.Neki elyen volt az első,elmesélte...tényleg ennyire fáj?
2011. ápr. 28. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül.
2011. ápr. 28. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Nekem nagyon fájt. :S
2011. ápr. 28. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek. Hosszú előjáték, legyél jó nedves, ne stresszelj. És főleg ne olvasgass ilyen rémhíreket.
2011. ápr. 28. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon fél tőle a lány, és nem engedi el magát, akkor biztos, hogy fájni fog. A félelemtől a hüvely görcsbe áll, megkeményednek az izmai. Ez természetes reakció, hogy ne engedje be a fiú péniszét. A fiú ilyenkor két dolgot tehet: vagy barbár módra beerőszakolja (valószínű bnőddel is így volt) vagy szépen megnyugtatja a lányt, és hosszabb előjáték után óvatosan próbálkozik.

Utóbbi esetben kizárt dolog, hogy fájjon. Picit fájhat az, amikor a szűzhártya átszakad, de "szétszakadás" biztos hogy nem lesz. Az csak az első esetben lehet.

5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg változó, sok minden befolyásolja. Mennyire vagy nedves, tág, felizgult ilyenek. Nekem van amikor egyáltalán nem fáj, de van amikor nagyon..
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem fájt, és nem is véreztem....
2011. ápr. 28. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:

15:36 jókat mondd, de nála is az jön elő, hogy a behatolás a szűzhártya elszakadásával jár

de ez korántsem van így

elég gyakran nekem az az érzésem, hogy a szűzhártya "átszakítással" fogalmi zavarai vannak az embereknek, valószínűleg mert nem is tudják hogy néz ki, milyen

[link]

a fenti képen a bal felső sarokban van kép egy normális szűzhártyáról (hymen)

ha ez a szűzhártya nem elég rugalmas (vagy a közösülés durva), akkor közösüléskor keletkezhet rajta szakadás, repedés, ami vérzéssel jár

ha a szűzhártya érzékeny, vannak benne idegvégződések, akkor ez fájdalommal is járhat

de igazából komolyabb fájdalmat/vérzést csak a rendellenes szűzhártya tud előidézni, amik a fenti képen a többik, de nyugi, ha nincsenek gondjaid tampon felhelyezésével (vagy ujjazással), akkor teljesen normális a szűzhártyád

a szűzhártyán kívül a fájdalom meg teljesen kiküszöbölhető úgy ahogy 15:36 mondta

2011. ápr. 28. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt.
2011. ápr. 28. 18:54
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor faj, ha a baratod Conan a barbar:P antifaces 17:P
2011. ápr. 28. 21:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!