Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha az első szex közben hamar elélvezek?
Figyelt kérdés
És hogyan fogja ezt fogadni a barátnőm? És mit lehet ellene tenni?2011. ápr. 28. 15:11
1/9 anonim válasza:
Az elsőnél szinte minden srác így van. Gyorsan még egy numera. Az már tovább fog tartani. Idővel pedig megtanuljátok.
2/9 anonim válasza:
mielőtt elélvezel azért inkább vedd ki belőle a farkad.mert akár terhes is lehet.a barátnőd sztem megérti ha nem a bunkó fajtából származik.ez ellen nem lehet tenni semmi extrát...maximum ha szex közben TV-t nézel akk később élvezele el...vagy közben valami másra gondol...mi is így csináltuk h tovább tartson az együttlét..:)
3/9 A kérdező kommentje:
ma 15:16
"Gyorsan még egy numera."
Az azért nem úgy van, nem megy rögtön azonnal utána még egyszer.
2011. ápr. 28. 15:23
4/9 anonim válasza:
hány éves vagy ember???
és a csajod?
5/9 A kérdező kommentje:
25/L
21/F
2011. ápr. 28. 15:29
6/9 anonim válasza:
húúúúúúúúúhaaaaaaaaaaaa
inkább nem mondok semmit.
de a csaj ha idősebb elképzelhető, hogy elvár tőled egys mást már azért....
kivéve ha szeret mert akkor megint más.
Ha szerelmes beléd akkor is veled marad ha nincs f*rkad.
egy ideig legalábbis mindenképp :D
7/9 A kérdező kommentje:
ma 15:36
Most mi van? Nem beszólogatni kell. Írd, amit akarsz.
2011. ápr. 28. 15:37
8/9 anonim válasza:
Ez természetes hogy kb10 másodperc után elmész, barátnőd elfogadja és hidd el a 2. alkalommal simán bírod akármeddig.. esetleg számolj magadban.. matekozz vagy gondolkozz,, belejösz először énis megvoltam ilyedve de menni fog, sok sikert!:) simán tereld a gondolataid máshová!
9/9 játszótér válasza:
én 20 percig bírtam elsőnél. :) hát elvileg ez nagyon sok az első szeretkezésnél , de ne aggódj :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!