Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy megerőszakolnak egy nőt?
Már én is gondolkoztam ezen, én sem tudom, jó kérdés. Pedig sajnos lehetséges, létezik ilyen. :-(
24/F
2011. ápr. 28. 14:09
Leitatja, vagy fejbe veri. Akkor ellazulnak az izmai. Ezenkívül benyálazza. Gondolom, mert nem volt ilyenben részem. Remélem nem is lesz.
2011. ápr. 28. 14:09
3/17 A kérdező kommentje:
jól besikosított kotont használnak
2011. ápr. 28. 14:20
Ezek beteg emberek, nem pontosan azt élvezik, amit a többi ember. Gondolom az izgatja, hogy a nő sikítozik, meg szenved, vagy nemtom. Érted, szóval lehet, hogy fizikailag nem akkora élvezet neki, de mentálisan igen, ezért élvezi.
2011. ápr. 28. 14:20
azért a hüvely alap állapotban se egy száraz, smirglipapír szerű valami
például teljesen normális, hogy a nőnek szexuális vágy nélkül is van folyása
szóval annyira nem száraz, hogy a férfiban komolyabb kárt tegyen (de szexuális izgalomban annyira nem is érzi, nem zavarja úgy, vagy csak jobban izgatja... pl nem láttam még pasit ellenkezni ha szex közben a csaj a hátát karmolássza)
viszont az alapállapotú nedvesség nem elég arra, hogy a nőnek ne fájjon, plusz ha nincs szexuális izgalma, hanem mondjuk inkább fél, akkor az ő kényelmetlenségét, fájdalmát semmi sem tompítja
2011. ápr. 28. 14:24
Én azt hallottam nem tudom mennyire igaz, hogy a nők teste ilyenkor hogy védje a hüvelyt a komolyabb sérülésektől nemi izgalomkor szokásos nedvességet választ ki. Végülis az emberi test nem hülye lehet benne valami.
2011. ápr. 28. 14:32
Mondjuk ez az egyik olyan bűntény amit a részemről ha ténylegesen megtörtént halállal büntetnék.
2011. ápr. 28. 14:34
14:34
áh, nem kell halállal büntetni, bőven elég kiherélni az illetőt, és akkor többet biztos nem csinálja
meg szerintem ha egy férfi nem veszi figyelembe egy nő szabad akaratát a szexuális partnere megválasztásához, akkor neki se legyen joga a szexhez, mert nem érdemli meg, nah ezért lenne a legjobb a tényleges orvosi herélés
2011. ápr. 28. 14:41
10/17 anonim válasza:
ezen én is gondolkoztam nem is olyan régen.azt sem értem,hogy egy nő tud ellenkezni..szóval tökön rúgja vagy éppen kapálózik,így semmiképpen be sem tudja tenni,sőt még ha be is teszi,bent sem tudja tartani,mert a nő ha kapálózik akkor ez nem lehetséges.meg a csávó megerőszakol és közben a kezed gondolom lefogja,de a lábad nem..szóval rúghatsz összevissza:)meg szerintem minden nőnek van egy alap izomzata a lábában,azaz ha a férfi szétakarja nyitni a lábát egy nőnek,nem tudja...én szerintem:)
2011. ápr. 28. 15:11