Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szeretlek vagy az imádlak szó ér többet? 35N
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 13:23
3/15 anonim válasza:
Nincs nagy különbség. A valós tartalomtól függ, meg, hogy mikor és ki mondja.
5/15 anonim válasza:
Hát nem tudom...mifelénk nagyon nem egyezik a jelentősége. Az imádlak szót akkor szoktam használni, mikor még nem vagyok szerelmes az illetőbe, de már érzek iránta és valamilyen szóval jellemezném ezt..ezért használom akkor az imádlak szót. Ha már szerelmes vagyok, akkor nem csak imádom, de szeretem is:)
6/15 anonim válasza:
A szeretlek ér többet. Az imádlakot használom barátaimra vagy valami szuper aranyosra is. A szeretleknek nagyobb jelentőséget tulajdonítok.
7/15 anonim válasza:
A szeretlek. Az imádni szót helytelenül használjuk ebben az esetben. Az imádat eredetileg isteneket illető érzelem. Feltétel nélküli alázatot, szeretetet fejez ki.
8/15 A kérdező kommentje:
férjemnek írtam sms-ben, hogy szeretlek és ő írta azt vissza, hogy én meg imádlak :)
ezért kérdem
2011. ápr. 28. 13:48
9/15 anonim válasza:
A szeretlek nekem olyan, mint a vörös szenvedély, az imádlak meg mint a gyémánt ragyogása. A gyémánté hűvösebb, de sokkal időtállóbb.
10/15 anonim válasza:
Egyik se. Mindkettő csak a felszínes emberi kommunikáció része. Kimondjuk, de nem gondoljuk komolyan, pont olyan, mint a hogy vagy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!