Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék találni egy biszex lányt harmadiknak a pasim mellé (és az ő örömére). Vajon mennyi esélyem van erre? És hol próbálkozzak?
Igazából sok olyan hirdetést láttam már, hogy pár keres harmadikat, de olyat nem igazán, hogy lány társulna párhoz...van itt olyasvalaki akinek már összejött?
21/L
Te és a pasi kézenfogva elmentek egy melegbárba (vagy többe) ha mázlitok van, találtok erre partnert.
Vagy maradnak a fizetős hirdetések.
Eléggé szánalmas dolog, hogyha csak ezzel tudsz örömet szerezni a pasidnak 20 éves létedre. :/
-.-"
09:05: az sokkal szánalmasabb, ha nem tudsz szöveget értelmezni (értő olvasás 4. osztály, általános iskola)
Mikor írtam olyat, hogy csak ezzel tudok neki örömet okozni? Azt mondtam, szeretnék neki örömet okozni ezzel... többek között. Mert tudom, hogy még nem volt ilyenben része és szeretné.
De tudod, mi az ami még szánalmasabb az analfabétizmusnál? Hogy amíg te csak álmodozol ilyesmiről, de gyáva és képmutató vagy ahhoz(vagy csak szimplán szerencsétlen?:) ), hogy bármit is meg merj tenni, irigységed eredményeképp másoknak próbálod elrontani az örömét. El tudom képzelni, hogy épp ezt teszed a környezetedben is.
Az értelmes válaszolóknak köszönöm :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!