Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első szeretkezés egy új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szeretkezés egy új barátnővel? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb egy hónapja együtt vagyok egy csajjal. Nagyon nyitottak vagyunk egymás felé.. a "szex" kivételével már minden megtörtént. Már egyikünk sem szűz, de én még is félek kicsit a dologtól.. idáig még csak 1 csajjal voltam aki szinte a legjobb "barátom" és vele nagyon összehangolódtunk..(nagyon sokszor voltunk együtt) de mégis ideges vagyok mert ez idáig egy jól működő kapcsolatnak tűnik, nem szeretném elrontani. Most pénteken nálam aliszik és szerintem mindketten tudjuk hogy meg fog történni az a bizonyos dolog. Szerintetek mit csináljak, hogy közeledjek hozzá..? Nem szeretnék ügyetlennek látszani.Segítsetek.19f
2011. ápr. 28. 00:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Össze kell csiszolódni. Az elején előfordul ügyetlenkedés, de ez természetes, ne parázz rajta.:) Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit.

Olyan mint új autóba ülni. Az elején kicsit világtalankodsz a kezelőszervekkel, de ha minden megvan, akkor már tolhatod is a gázt, mert amúgy profi vagy.

2011. ápr. 28. 01:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Csináld azt, hogy nem gondolkozol rajta, és akkor nem leszel ügyetlen. Meg amúgyis, ha ténylegesen szeretitek egymást, akkor elfogjátok nézni egymás esetleges ügyetlenkedését. :)
2011. ápr. 28. 01:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Teljesen egyetértek veletek.
2011. ápr. 28. 01:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél? Önigazolást? Biztatást?
2011. ápr. 28. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Emlékszem mikor a pasimmal nekünk volt az elsö:)nagyon aranyosak voltunk..alig mertük megérinteni egymást..aztán hirtelen minden gátlás eltünt és ugy szeretkeztünk mintha ezer éve ismernénk egymás testét:)

Nyugi.Minden rendben lesz

22L

2011. ápr. 28. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

1 hónap kevés sztem...még akkor is ha már mindent tudtok a másikról.

sztam 2-3 hónap után "ideális" az első együttlét.

Én maradi vagyok, 4 hónapja járok a csajommal, és még mindig nem adtam oda neki magam...:D kiéheztetemmm:P :D

21/F

2011. ápr. 28. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó: Pfffffffffffffffffffff
2011. ápr. 29. 10:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. Nagyon jó volt és tényleg kár volt streszelni.
2011. máj. 1. 19:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!