Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami baj van velem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem vagy vele van a baj?

Figyelt kérdés

Az van, hogy szexelni készülünk barátnőmmel, mire én kielégítem őt előtte nyalással meg ujjazással, majd mire sor kerülne arra, hogy kellően merev farkamra felhúzzam a gumit, ő eltereli a figyelmem más dolgokkal olyanokról beszél, hogy zenékről meg mi volt a suliban vele aznap és miylen szemét az egyik srác vele... pont szex előtt mikor szenvedek a farkammal, hogy álljon fel normálisan ő inkább ellenkező irányba sodor, de úgy látom nem direkt vagy lehet szemét velem és azért? Mondtam neki, hogy nehezen tudom a gumi miatt a péniszem felállítani ő se nagyon tudja mert amúgy is friss pár vagyunk nem sokszor szexeltünk még normálisan 2x egész pontosan a is olyan félre sikerült volt és rövid... Kivel van a gond? Lehet én vagyok impotens? ja most vesztettem el nem rég a szüzességem ő az első nekem...

22/F

2011. ápr. 27. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
hát nem normális ő se de az se tul egészésges h nem tudod felállitani
2011. ápr. 27. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem régóta vagytok eggyütt akkor ez nem gáz idővel összeszoktok beszélgessetek sokat mindig legyél őszinte vele és akkor ha igazán akar téged egy idő után minden megfogváltozni és minden jó lesz sok sikert
2011. ápr. 27. 22:43
 3/6 A kérdező kommentje:

elsőnek mondom, hogy fel áll itthon is nekem magától is reggel is, de mikor ott vagyok vele élesben ideges vagyok és nem megy :S

2. köszi :)

2011. ápr. 27. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de ezt még olvasni is rossz volt.:D Nem vagy impotens,de ez a kapcsolat sem az igazi.Kielégíted,aztán el vagy felejtve.Nekem eldurranna az agyam,ha ilyen történne.Annyit mondanék,hogy psszt és beledugnám a farkam a szájába,hogy fejezze be a dumát,izgasson fel inkább.22/F
2011. ápr. 27. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem te, hanem ez a kapcsolat impotens. Olyan lánnyal, nővel próbálkozz, aki intim együttlét alkalmával rád figyel, kettőtökre koncentrál, s nem más dolgokon jár az esze.
2011. ápr. 27. 23:18
 6/6 anonim válasza:
Szerintem velem van a baj.
2011. ápr. 28. 00:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!