Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj van velem vagy vele van a baj?
Az van, hogy szexelni készülünk barátnőmmel, mire én kielégítem őt előtte nyalással meg ujjazással, majd mire sor kerülne arra, hogy kellően merev farkamra felhúzzam a gumit, ő eltereli a figyelmem más dolgokkal olyanokról beszél, hogy zenékről meg mi volt a suliban vele aznap és miylen szemét az egyik srác vele... pont szex előtt mikor szenvedek a farkammal, hogy álljon fel normálisan ő inkább ellenkező irányba sodor, de úgy látom nem direkt vagy lehet szemét velem és azért? Mondtam neki, hogy nehezen tudom a gumi miatt a péniszem felállítani ő se nagyon tudja mert amúgy is friss pár vagyunk nem sokszor szexeltünk még normálisan 2x egész pontosan a is olyan félre sikerült volt és rövid... Kivel van a gond? Lehet én vagyok impotens? ja most vesztettem el nem rég a szüzességem ő az első nekem...
22/F
elsőnek mondom, hogy fel áll itthon is nekem magától is reggel is, de mikor ott vagyok vele élesben ideges vagyok és nem megy :S
2. köszi :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!