Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a nyalásra?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a nyalásra? Egyszer próbálkozott, de elutasítottam.

Figyelt kérdés
Korábban próbálkozott egyszer, (puszilta végig a hasam és egyre lejjebb) de mikor a 'tárgyra tértünk' volna, mondtam, h inkább másképp elégítsen ki. Másnapra vártam a menzeszem, előtte nem az a tipikus kellemes ízű a puncim, hanem érezni h más. Ezért utasítottam el. Azóta nem is próbálkozik. Nem szeretném szóban semmilyen formában mondani neki h nyaljon ki, de rá szeretném vezetni. Hogyan tennétek?
2011. ápr. 27. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Kérsz fagyit? Akkor nyaljad!
2011. ápr. 27. 20:39
 2/12 A kérdező kommentje:
gondoltam már rá, h vmi fagyis hasonlattal viccelek, hátha...
2011. ápr. 27. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen egy beszélgetés keretében hozd fel a témát, hogy ki hogy szereti, szeretné, mikor miért hogyan nem, stb. Nem kell ezen görcsölni, nyugodtan beszélgethettek ilyen dolgokról, csak jobb lesz a kapcsolat, hidd el.
2011. ápr. 27. 20:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja és próbáld a szebbik szót használni: orális
2011. ápr. 27. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Szebbik szót? Miért, a "nyalás" az csúnya? Remek, ide is eljutottunk.

Mondd meg neki, hogy szeretnéd! Ennyi!

2011. ápr. 27. 21:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Én, és sokan közönségesnek tartják a nyalás, szopás szavakat ebben az értelemben. Ennyi.
2011. ápr. 27. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
előjátéknál mondd neki, hogy kényeztethetne ott lenn :)
2011. ápr. 27. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Amikor előjátéknál tartotok és a hasadat puszilgatja, sugd neki elcsukló hangon h "Lejjebb.....még egy kicsit lejjebb" és közben szélesen mosolyogj rá. Hidd el beválik 22/f
2011. ápr. 28. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meleg a pasi, vagy látens meleg. Én pl. meleg létemre még csak-csak valahogy be tudnám tenni, ha közben egy férfira gondolnék, de betenni is csak úgy sötétben, ott lenn, oda nem nézve. De ha ki kellene nyalnom egy nőt - inkább a halál!
2011. ápr. 28. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Mond meg neki,hogy szeretnéd:)

Vagy haóa puszilgatja a tested,mond neki,hogy szereted amikor végigcsókol MINDENHOL:)

2011. ápr. 28. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!