Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Www. Szextali.hu/ igazi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Www. Szextali.hu/ igazi csajok vannak itt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 19:23
1 2
 1/16 anonim válasza:
törölni fogják kérdésed!! :D
2011. ápr. 27. 19:29
 2/16 A kérdező kommentje:
mert?
2011. ápr. 27. 19:30
 3/16 anonim ***** válasza:

Megnéztem mire gondolsz, tényleg annyi jó csaj van ott, túl szép hogy igaz legyen. Vagy sokat kérnek.

Inkább azt a kérdést tedd fel hogy itt van-e olyan lány aki próbálta már vagy kipróbálná az oda való jelentkezést, szerintem nem mert fényképes a legtöbb.

2011. ápr. 27. 22:36
 4/16 A kérdező kommentje:
de ingyen vanak a csajok csak 1 sms 200 ft
2011. ápr. 28. 16:06
 5/16 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne...valaki világosítson már fel minket!
2011. máj. 2. 10:58
 6/16 anonim válasza:
remélem nem törlik
2011. máj. 2. 21:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem mintha eddig sok válasz jött volna rá, úgy látszik senki sem próbálta.
2011. máj. 3. 08:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Én kíváncsiságképpen regeltem és írtam egyik csajnak, eddig nem jött válasz, szóval nagy valószínűséggel kamu. Az 1. sms ingyenes szóval anyagi kár nem ért, de ilyen dolgokra elő ne fizessen senki, mert csak lehúzásra megy.
2011. máj. 3. 15:15
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu!

Sőt biztos...

Én írtam egy csajnak, és olyan válaszokat adott, hogy inkább töröltem is magam... mondjuk csak két sms-em bánta, de legalább ti nem írtok majd.

Írtam neki, hogy msn-en vegyen fel, és akkor majd ott tudunk beszélni. Vissza írt, hogy előbb írjak neki bemutatkozó sms-t.hmm... mondom, jól van írtam, és mondtam, hogy vegyen fel msnre megint, visszaírt, hogy majd felvesz, hol lakom, és úgy tetszem neki... na mondom szevasz... :)

2011. máj. 20. 00:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Ja jókívánságból üzenem az oldal üzemeltetőjének, hogy költse betalocra! ;)
2011. máj. 20. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!