Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy ha valaki leszbikus?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy lány létére a lányokat szereti, nem pedig a fiúkat.
2011. ápr. 27. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Onnan, hogy szeretnél közte és partnere között lenni.
2011. ápr. 27. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeret p nát nyalni
2011. ápr. 27. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Akkor lehet sejteni, ha a lányokhoz vonzódsz jobban, ha meglátsz az utcán 1 másik lányt és begerjedsz rá, fantáziálni kezdesz arról, h lányokkal szexelsz, stb.

De ez nem azt jelenti, h leszbi vagy.

Lehet, hogy cska 1 bizonyos lány tetszik neked.

Vannak olyanok, akiket nem lehet besorolni sehová, mert cska hirtelen szerelembe esnek. Vagy lányba, v fiúba. És ez bárkivel megtörténhet :)

2011. ápr. 27. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy a csajokat szereti.
2011. ápr. 27. 20:20
 6/9 A kérdező kommentje:

4. válaszolónak:

pont ez történt - boltban volt és azóta nem tudom kiverni a fejemből..... már láttam párszor és... nem tudom, most mihez kezdjek....

2011. ápr. 27. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Újra a 4. válaszoló.. :D

Szerintem próbálj összeismerkedni vele, aztán majd elválik minden magától.

Be kell vallanom, h nekem is volt hasonló esetem. Igaz, végül elég rosszul sült el, de csak azért, mert a lánynak barátja volt, és a szülei ellenezték ezt az egészet, ami köztünk volt és így a fiúval maradt...

Sosem fogom megérteni az ennyi szűk látókörű szülőket. Tönkreteszik a gyerekük életét. Beléjük beszélik, h ez nem normális és rossz amit csinál. :(

2011. ápr. 29. 10:23
 8/9 A kérdező kommentje:

újra a 4. válaszolónak: XDXD

teljesen meg tudlak érteni és sajnálom, hogy rosszul "sült el"... nem tudom felfogni hogy a szülőknek mi közük van a gyerekük magánéletéhez? miért próbálnak mindenáron beleszólni mindenbe? ha meg nem úgy van, ahogy ők akarják, kiakadnak... miért nem az számit nekik, hogy boldogok vagyunk????

nem tudom, hogy neki van - e élettársa, de remélem boldog..............

őszintén szólva eléggé félénk tipus vagyok. mikor meglátom elkezdek vörösödni és pirulni... mikor meg hozzám szól vagy valami, kihagy az agyam és attól félek, hogy valami hülyeséget mondok és leégetem magamat előtte. nekem tényleg nagyon tetszik - nem csak azért mert jól néz ki - de nem tudom, hogyan kezdjem el az egészet. tudnál segiteni? te hogy kezdted?

2011. ápr. 29. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy cska most írok de rég voltam ezen az oldalon.

Őszintén én nem kezdtem semmit. Azt se tudtam, h leszbi.

Ünnepeltük, h megkaptuk az OKJ bizit és 1ik osztálytársam elhívta a barátnőit is, köztük őt :)

Elég furi volt, mert nem nagyon beszélgetett senkivel, viszont ahogy táncolt...hmm :P

Nekem már akkor megtetszett, de azt hittem nem vagyok neki szimpi, és tudtam h van pasija, tehát hiába tetszik nekem :D

Aztán nem tudott hol aludni, én pedig felajánlottam, h akkor nálunk alhat, max alszom a földön...

De amikor ideértünk, teljesen másképp viselkedett. Leültünk az ágyra, pakoltam ki pár cuccot a táskámból, odaült mellém és úgy, h a karunk összeért és úgy nézett rám, h azt soha nem fogom elfelejteni. Odahajoltam és csók lett belőle.

Aztán jött a többi dolog. És ahhoz képest, h ez volt az első ilyen élményem, elég spontán volt a dolog és nem voltam olyan feszült sem.

Persze ha te tervezed, h akarsz valamit 1 lánytól az más...akkor jön az idegeskedés, félénkség, stb, de ez teljesen normális.

Sztem az a legegyszerűbb, ha alkalmat teremtesz ahhoz, h közelebb kerüljetek egymáshoz. :):)

2011. júl. 7. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!