Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érem el az orgazmust?
Figyelt kérdés
Nagyon kérlek segítsetek,mert már rengeteg helyen próbáltam utána nézni,de igazából sehol nem találtam olyan információt ami segített volna...Szóval 20 éves vagyok,és nagyjából képtelen az orgazmusra.Ezt úgy értem,hogy kb 13 éves koromban kezdtem el csinálni magamnak,a csiklómat izgattam,és mindig el tudtam élvezni.15 éves voltam,mikor az első barátommal lefeküdtem,és igazából semmi élvezet nem volt a szexben,mert nem is éreztem szinte semmit,azon kívül,hogy a simogatás felizgatott,mert azt hiszem még túl éretlen voltam.Később volt több kapcsolatom is,ahol szintén nem értem el soha az orgazmust,se sima aktus közben,se orális szex által.A vaginális szex közben nem is éreztem semmit,orális jól esett,de borzalmasan gátlásos voltam,nem éreztem jól magam a bőrömben és azt hiszem ezért sem ment.Aztán 1 éve megismerkedtem a párommal.Nagyon szeretjük egymást,ő volt az első,aki egyáltalán észrevette,persze nagyon finoman hozta elő,hogy nincs orgazmusom...Akkor elmeséltem ezt neki is.Ő nagyon kitartó és nagyon igyekszik,elég hamar elértük ,hogy orálisan ki tudjon elégíteni,és ez az az első alkalom óta működik is mindig.Biztos az is közre játszik,hogy ő az első,akivel nagyjából felszabadult vagyok...Ő 10 évvel idősebb nálam,tehát tapasztaltabb jóval,próbál is nekem segíteni,és nagyon megértő,de minden próbálkozás kudarcba fullad.Én néha azt érzem,hogy habár imádom a barátom,nem tudok igazán ráhangolódni a szexre.Amíg csak izgat minden csodás és élvezem nagyon,de mikor belém hatol,onnantól már semmi izgatót nem érzek.Erről is beszéltem vele,de egyszerűen sehogy sem jön össze...Ne haragudjatok,hogy ilyen hosszú lett,csak szerettem volna részletesen leírni a szituációt.Kérlek segítsetek,mert már kezdek depressziós lenni emiatt...:(2011. ápr. 27. 18:54
1/2 anonim válasza:
Azt írtad, hogy nagyon gátlásos vagy. És bizony az orgazmus nem csak a testi izgatástól függ. Igenis fejben dől el ez is részben. Szóval szerintem a gátlásaidat kellene feloldanod. És mondta, hogy az orálnál volt orgazmusod. Akkor esetleg a pénisz-el "nem vagy jóba"?! Ezeket gondold át. Ennyit tudtam. :(
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ...nem tudom,mert a mostani barátom előtt már szinte teljesen levetkőztem a gátlásaimat,mert egyrészt még soha senkit nem szerettem ennyire,másrészt,mindig elmondja,hogy milyen szexinek lát,és mennyire gyönyörűnek (még mikor tiszta csapzott vagyok is),és látom rajta,hogy így is gondolja...és amúgy én is nagyon vonzónak találom őt,úgyhogy nem értem:S
2011. ápr. 27. 19:03
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!