Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezés után vérzés. Miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés után vérzés. Miért?

Figyelt kérdés
Lefeküdtünk barátnőmmel, minden rendben ment, mikor felült rám és úgy csináltuk onnantól kezdve elkezdett vérezni. Nem csináltuk durván, csak mintha megnyomtam volna a méhszáját vagy nem tudom. Sok vér jött belőle de elállt gyorsan. Mitől lehet ez? Nem fájt neki.
2011. ápr. 27. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem akkor történt ilyen amikor menzesz után voltam 1-3 nappal vagy a végén.2x történt ilyen.
2011. ápr. 27. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Szűz volt a csaj? Mert akkor a szűzhártyája lehetett.
2011. ápr. 27. 18:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem volt szűz. Már 4hónapja elveszítette velem. Menstruációja pedig már több mint 1 hete elmúlt.
2011. ápr. 27. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Sztem keressen fel egy nőgyógyászt,bármi baja lehet nem szabad az ilyennel játszani!
2011. ápr. 27. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem csak akkor vérezhet, ha valami bajod van, attól is lehet, ha durvább volt a pasi. Vagy túl nagy neki. stb
2011. ápr. 27. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:

1. a kérdező írta hogy nem volt durva

2. ha túl nagy lenne neki akkor valószínű hogy fájt volna....

2011. ápr. 27. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
ilyen barátnőmnél is volt....elment nőgyógyászhoz...és kiderült h méhnyaka elszakadt...és ez nem játék....bnőd is menjen el nőgyógyászhoz...sürgősen...
2011. ápr. 27. 20:20
 8/8 A kérdező kommentje:
és ez neki sem fájt? mert most minden rendben van vele, nem is vérzik, nem is fáj neki.
2011. ápr. 27. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!