Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy nem jó vele?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást és Ő mindig dicséri, hogy mennyire jó velem és, hogy mennyire élvezi. Nekem meg olyan kínos hogy vele nem túl jó. Amikor nyal nem élvezek el. Szex még elmegy, de ritkán van orgazmusom:( jól esne pl. ha szex közben simogatná a csiklómat na de ilyent mégsem mondhatok csak így:( Ha voltatok már ilyen helyzetben kérlek segítsetek, hogy ti hogy mondtátok el vagy hogy adtátok a tudtára:( Előre is köszi:) ( Én 18/L Ö 19/F)2011. ápr. 27. 18:46
12/18 A kérdező kommentje:
Nem buta csak nem akartam megbántani a barátomat...
2011. ápr. 27. 19:51
13/18 anonim válasza:
muszáj elmondanod neki,sajnos a férfiak maguktól semmit sem tudnak..hidd el,ha szeret megfog tenni mindent neked:)23N
14/18 anonim válasza:
vezesd rá a dolgokra. mindketten szüzek voltunk mikor összejöttük. csak ki-be, egypár pózban nehéz így elmenni. mikor lassított, elkezdtem körözni a csípőmmel. -te is megteheted, nem 100%ban a srácnak kell összehozni az orgazmusodat, azért ezt ne felejtsd el. tehát nem (csak) ő tehet róla, ha nincs. - őis átvette ezt a mozgást, már gyakran csinálja is szex közben, mikor 'pihen'. amikor a bugyimba nyúlt (ujjazás előtt) mikor csiklómmal játszott, számba vettem a kezét, h ne szárazon csinálja. azóta mindig nedvesíti a kezét. szex közben is van, h odateszem a kezét. ne okozzon ez gondot..
15/18 anonim válasza:
az hogyha rávezeted tényleg jóötlet:)
izgató is mindkettőtök számára ha picit irányítod...és nem lesz kínos
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a három választ:)
Sokat segítenek!!!!
2011. ápr. 27. 20:29
17/18 anonim válasza:
Figyelj, Pijamér! Veled nem jó. Szedd össze magad!
18/18 A kérdező kommentje:
Kitudja, lehet:)
De szerintem akkor inkább neki nem lenne jó:)
2011. ápr. 28. 15:02
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!