Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hány éves korotok óta borotváljátok 'ott lent'? Most milyenre van borotválva? Nem szokott kipattogni? Kort is irjatok
Figyelt kérdés
14 évesen kezdtem borotválni, néha kipattog, nekem egy csik van most 16 L2011. ápr. 27. 17:11
1/9 anonim válasza:
Kopaszra borotválom, 15 éves korom óta kb.
21/L
2/9 anonim válasza:
Én csak fazonírozom. 16 éves korom óta.
21/N
3/9 anonim válasza:
kb. 4 éve borotválom, teljesen. Engem is eléggé zavar, hogy szinte mindig kipattog, és már másnap meg is látszik megint :S
5/9 anonim válasza:
Nekem is kipattog, és hamar visszanő, ezért el akarok menni fazongyantázásra, csak még össze kell szednem a bátorságom. Egyébként 15 éves korom óta borotválom, most 18 vagyok.
6/9 anonim válasza:
Én nem régóta borotválom, nagyjából féléve. Nekem is kipattogott eleinte, főleg mikor a női borotvámmal borotválkoztam (nemtudom milyen márkájú, ilyen rózsaszín 3 pengés) aztán most találtam egy (szerintem uniszex) borotvát, már ha van ilyen, ami 2 pengés olcsó borotva de attól nem pattogok ki annyira. 15/L
7/9 anonim válasza:
12 éves korom óta borotválom.
13/L.
8/9 anonim válasza:
én 16 éves korom óta. A KIPATTOGZÁS ELLEN: nem a borotva a lényeg,hanem az a fontos hogy az érzékeny területeket a szőr növekedésével megegyező irányba borotváljatok! így nem pattog ki! remélem mindenkinek bejön :) én után be szoktam kenni kis olajjal,vagy valamilyen krémmel
19L
9/9 anonim válasza:
Van hogy a krém csíp, vagy épp kipattog tőle, pedig csak testápoló! :S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!