Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon fáj az első szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fáj az első szex?

Figyelt kérdés
Nem tudom, de nagyon félek az elsőtől, mert félek mi lesz ha véletlenül valami nagy baj lesz, pl : teherbe esek, vagy elkapok valami hujeséget, lehet h ez hülyének hangzik de én irtora félek, irjatok h szerintetek milyen az első, tapasztalatokat, véleményeket várok, előre is köszike
2011. ápr. 27. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15 fiatalnak számít, de jobb mint 14. Ha van párod és akit nagyon szeretsz és ő is téged akkor nem baj, mint ha csak úgy csinálni akarod. Hallani olyat, hogy valakinek nem vérzet és nem ájt, de nem hinném, hogy pont neked is ilyen lesz. Fertőzést akkor kapsz el, ha olyannal fekszel le védekezés nélkül aki sok nővel feküdt már le. Nem biztos, de benne lehet a pakliban. Mint ahogy a gumik se 100%osak:) Ha megtalálod azt a személyt akiben bizol akkor lesz igazán jó:)
2011. ápr. 27. 16:59
 12/16 A kérdező kommentje:
hát igen tudom köszönöm, te vagy az aki ezelőtt is irt??? am hány éves vagy?? ha nem titok? énis megmondtam
2011. ápr. 27. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen én voltam, bár volt már olyan amikor más hozzászolóval összekevertek:) Nem titok, de nem is az én korom a lényeg vagy igen? De igazad van, ha te is elmondtad akkor nekem is illik:P 25 vagyok. Na de ne keverd a vágyat a szerelemmel se, mert sokan csalódtak már. Inkább várni, mint elsietni a dolgokat én ezt mondanám még.
2011. ápr. 27. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:

én 15 éves koromban vesztettem el.

nagyon szerelmes voltam,kölcsönösen megbíztunk az akkori párommal,de ennek ellenére úgy hogy nagyon vigyázott rám,nagyon óvatos volt,nekem borzalmas volt... mintha ketté akarnának szakítani. így nem tudom,én ezt az egymásrafigyelést,meg szeretést meg ilyeneket nem hiszem el,mert nálunk s így volt,mégis nagyon fájt..

nekem nem csak az első,hanem a következő 1-2 is de azok csak minimálisan.

de nem megijeszteni akarlak,mindenki átesik ezen a dolgon,állj hozzá pozitívan,és védekezzetek!!

2011. ápr. 27. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha szerelemmel fájt akkor szerelem nélkül eltudod képzelni? Szerintem másabb lett volna és nem pozitívabb.
2011. ápr. 27. 20:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát igen köszi nektek arik vagytok!!!!
2011. máj. 1. 15:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!