Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Páromnak mostanság nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak mostanság nincs kedve szexelni. Hogy hozhatom vissza az ingerenciáját?

Figyelt kérdés

Nem csal meg és nem a fantáziámmal van gond. Szerintem depis. Azt mondja eszébe sem jut egy ideje és reggel sem áll fel neki. Ha kezdeményezek, van hogy visszautasít, van hogy eröltetem akkor nagy nehezen feláll, de nekem meg jó érzés lenne ha látnám, hogy vonzódik hozzám.

Kérem csak komolyan írjatok, nem vagyok sem duci, sem ronda, sem fantáziaszegény.

2011. ápr. 27. 15:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Orálisan kényeztesd. Talán valami miatt zavarban van.
2011. ápr. 27. 15:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Érettségi? Vizsgák? Munkahelyi problémák? Lehet h ilyesmi miatt ideges és nem tud koncentrálni, vagy pedig vmi betegség kerülgeti és csak fáradt.
2011. ápr. 27. 15:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Szexi ruha, gyertyafény, zene, pezsgő, és egy kis kényeztetés talán meghozza a kedvét. De ezt hétvégén, amikor nem siettek sehova, nem vagytok fáradtak :)
2011. ápr. 27. 15:13
 4/15 A kérdező kommentje:
kisbabánk van, azóta ilyen. estére fáradtak vagyunk, azt mondja hónapok óta nem érdekli a szex, fel sem áll neki. azelőtt nagy kujon volt. félek h rámegy a kapcsolatom. ha közeledek , többnyire elutasít.
2011. ápr. 27. 15:13
 5/15 A kérdező kommentje:
hozzáteszem, tökéletesen visszanyertem az alakomat. hibátlanul. és császáros voltam, még az sem lehet, hogy ott jött ki a baba.
2011. ápr. 27. 15:14
 6/15 anonim ***** válasza:
8%

Hát öcsém, ha kérdezni kell, hogyan csábítsd el a pasidat, akkor javaslom:

- küldd el a francba

- kérdezd meg a legjobb barátnődet, hogy szokta a férjedet kényeztetni

- vagy a férjed új munkatársnőjét kérdezd

2011. ápr. 27. 15:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Te egy igazi gyökér, f@szkalap vagy.

Több oka is lehet annak, hogy nem akarja. De inkább csak valami pszichés ok lesz a háttérben.

Ha magától nem mondja el, hogy mi a gond akkor elég nehéz lesz rájönni. :(

2011. máj. 1. 15:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha reggel sem jelez a "műszere"a férjednek,akkor haladéktalanul keressen fel egy urológust!
2011. máj. 1. 15:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én sokat vagyok depis, és olyankor én sem akarok szexelni.
2011. máj. 1. 16:25
 10/15 anonim válasza:
100%
szia. lehet hogy bunkónak fogok tűnni, de ha próbálsz a kedvére tenni és úgy se akarja és az orvost is elutasítja, akkor már csak egy kérdés marad, hogy nem tudja vagy nem akarja?
2011. máj. 1. 16:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!