Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most normális, hogy műbránert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most normális, hogy műbránert kellett vennem, mert a párom nem akar velem szexelni?

Figyelt kérdés
Csak 1-2 havonta 1x van kedve.
2011. ápr. 27. 14:46
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Velem u.ez van. Kisbabánk van és azóta ilyen. Szeretget és megad mindent, de nincs kedve szexelni. Ez depresszió. Én is kétségbe vagyok esve, nem kicsit!
2011. ápr. 27. 15:09
 12/24 A kérdező kommentje:

ma 15:09

Férfi vagy nő vagy? Ha férfi vagy és a feleséged nem akar gyerek után az pár hónapig természetes és, ha ez lenne nálunka szitu megérteném (ha férfi lennék), de így, hogy semmi aggodalomra okot adó probléma nincs nem értem.

Jah igen látom én is lehagytam

22/N A párom 20 éves és 5 éve vagyunk együtt és 2 éve ebből élettársak.

2011. ápr. 27. 15:15
 13/24 anonim ***** válasza:

Kedves kéredező.

Hát ennyi idő után szerintem lehetnem ilyen hullám völygek egy kapcsolatban amit talán közös erővel meg lehet oldani de ahoz komolyan le kéne ülnötök és megbeszélni, hogy mi is az oka ennek. Mert ha neked ez nem elég bár nekem se lenne az nem tudom , hogy elég ez az élettársadnak....

Nem beszéltetek erről ?

2011. ápr. 27. 16:32
 14/24 anonim ***** válasza:

Előző voltam

Warezka 19/F

2011. ápr. 27. 16:33
 15/24 anonim válasza:
15:09 vagyok. Nő vagyok és én akarnék szexelni de a pasim nem. Próbálok türelmes lenni de így nemtom mi lesz a vége.
2011. ápr. 28. 08:34
 16/24 A kérdező kommentje:
Már 2 éve szeretném megoldani, de Ő állandóan fáradt... 7végeken is. Este 7kor korán van 8kor meg aludni akar, mert fél5-kor kell kelnie.
2011. ápr. 28. 13:23
 17/24 anonim válasza:
Ne szavakkal, tettekkel próbáld rábírni! Hány éves vagy? Van baba? Ne nyaggasd, mássz rá. Én is ezt próbálom....
2011. ápr. 28. 14:05
 18/24 anonim ***** válasza:

Nő vagy?

mert akkor gond van...

2011. jún. 28. 15:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Keress magadnak valaki mást ha szereted a barátod akkor csináld titokban...
2011. jún. 28. 15:28
 20/24 anonim válasza:
Itt mindenki adja az ötleteket, de a sok hozzászóló közül senki nem gondol a férfi környezetére. ÉN férfi vagyok és ha szeretném a páromat de szexuálisan nem izgat, biztos hogy máshol keresném a szexet. Már maga az idegen hús gondolata is vérpezsdítő lehet. Lehet, hogy téged mindennél jobban szeret de valami hiányzik amit máshol megkap de téged nem cserélne le. Ebből eredően nem is kívánja veled, csak ritkán. De nem szeretném falra festeni az ördögöt, csak ez is egy lehetőség.
2011. jún. 28. 15:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!