Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor növi ki egy férfi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor növi ki egy férfi a kalandozásokat a barátaim mind ezt kérdezik tőllem?

Figyelt kérdés

Minden lánnyal lefekszem aki megtetszik nekem nagyon kevesen mondanak nemet nekem, de ha jó nekem is neki is akkor miért ne.. Sokszor a lányok teszik meg az első lépést és sokszor kérik a diszkréciót de enge nem zavar ha van valakiük, mert az az ő dolguk csak szex és más semmi.. sokak szerint néha túlzásba viszem de hát ha egyszer szeretem a szexet és ahogy látom a lányok is nagyon..( egy Erdélyi kolozsvári srác 21)

Énis kiváncsi lennék mikor növi ki egy férfi de egyelőre megfelel igy nekem az élet szerintem megvannak sok lány megvan velem elégedve akivel voltam lehet azért hiv vissza hajrá lányok csak igy tovább

2011. ápr. 27. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez az első szerelemig tart. Aztán lehet, hogy folytatódik.
2011. ápr. 27. 14:09
 2/8 A kérdező kommentje:
bocs a pár fogalmazási hibáért, máskor átolvasom mégegyszer
2011. ápr. 27. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sohasem múlik el ha ilyen a természeted.....
2011. ápr. 27. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Jó dolgod van.

"sokszor a lányok teszik meg az első lépést", hát ez hihetetlen.De Kolozsváron vagy Magyarországon élsz?Mert én Kolozsváron élek és egyáltalán nem ilyennek ismerem a csajokat, hogy megtennék az első lépést, sőt gátlásosak, önbizalomhiányosak vagy jégcsapok.Tehát nehéz nekem ezt elhinni.

2011. ápr. 27. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
ÉLVEZD KI!!!!!
2011. ápr. 27. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki és k*rd meg az összest, lennék a te helyedben öcsém.Majd abbahagyod ezt az életmódot mikor kapsz egy normális nőt aki megérdemli hogy tiszteld és ő legyen neked az egyetlen.Addig meg cserkészd be a többi nőnek a lompost, ne sajnáld.
2011. ápr. 27. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Sohasem fogsz megváltozni a véred mindig hajtani fog. Ha egyszer lesz feleséged őt is csalni fogod, aztán elváltok, de legalább kolonc nélkül dughatsz tovább. Majd a végén egyedül halsz meg.
2011. ápr. 27. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:

az élet igazságtalan... öngyilkos-hajlamokkal küzdő 22-25 évesek egy csókról álmodoznak, közbe már vki úgy születik hogy 12 évesen pin.ához jut

Örülj hogy ilyen vagy, és szép az életed

F17

2011. ápr. 28. 20:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!