Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj van velem? Szerelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van velem? Szerelmes vagyok nagyon, de nem kívánom vele a szexet annyira.

Figyelt kérdés
Barátnőmet nagyon szeretem, de nekem ő nem a dugni való kategória hanem a szeretni való és mikor szexre kerül a sor nem izgulok fel tőle annyira, magyarán nem áll fel ahogy kéne. Viszont tényleg szeretem és kívánom, de valahogy nem. Mi lehet a baj? Már aggaszt más csajjal nem voltam így még.
2011. ápr. 27. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Az bizony gáz. Miért nem kívánod nagyon?

Hogy lehet valakit nagyon szeretni és közben nem kívánni???

Talán csúnya? Vagy büdös a szája/nemiszerve?

2011. ápr. 27. 12:34
 2/8 A kérdező kommentje:
egyiksem nagyon szép és tiszta
2011. ápr. 27. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnek sem lehet túl sok tapasztalata a nőkkel és a szerelemmel.

Én is voltam így az egyik barátnőmmel és végül inkább szakítottunk. Azóta is jóban vagyunk.

Nagyon szerettem őt, de nem izgatott nagyon szexuálisan. A felállással nekem nem volt gondom, de elég ritkán szexeltünk.

2011. ápr. 27. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem vonzódsz a nőkhöz? Vagy nemrég szakítottál valakivel, akit nagyon szerettél és még ő jár a fejedben?
2011. ápr. 27. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán túlságosan félted. Még magadtól is. Legalább is tudat alatt.Próbálj jobban ellazulni. Nem azon görcsölni, hogy jaj megfelelek e?
2011. ápr. 27. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
Egyszerű, tarts mellette egy csajt akit dughatsz is.Később is így lesz, ha feleséged lesz.Othon főz, mos, gyereketnevel, de ha sexkell, akkor szeretőt, vagy kuvát keress.
2011. ápr. 27. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
gratulálok az utolsónak...
2011. ápr. 27. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
en egyetertek az utolso elottivel:) ha mar a felesegeddel sem lessz joa sexualis kapcsolat ojan ertelembe h szeretitek egymast es eghyutt maradtok gyerekek meg ez+az akkor erdemes tartani egy szeretot/ku vat most itt mind rinyalni fogtok de van baratnom nagyon szeretem ! nagyon! sexelunk is de nem ojan jo mint a kur vammal/szeretommel vele nagyon beindulok de viszont ot nem tudnam szeretni !
2011. ápr. 27. 15:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!