Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gumi az szex közben normális ha kicsit gyűrődik? Kiszakadhat?
Figyelt kérdés
Úgyértem felhúzom szépen simára majd szex közben kisebb gyűrődések keletkeznek rajta a ki-be csúszkálástól. az növeli az esélyt, hogy kiszakadjon?2011. ápr. 27. 08:01
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kiszakadhat-e, de nálunk is így szokott lenni, és eddig még nem szakadt ki. Szerintem nálatok sem fog. :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem az nem gond. Mi a barátommal mindig azt használunk, már lasan 1 éve. Még idáig nem volt gond, de én is észrevettem, ettől nem lyukadhat.
3/4 anonim válasza:
Ha elég nedves a lány, akkor nem lehet belőle gond. Egyébként nem tudom, hogy egyesek hogy tudják kiszakítani... egy valamirevaló punci nedves, amikor benne vannak...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!