Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy lányt kellően ki lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt kellően ki lehet elégíteni ujjazással és nyalással? Van olyan lány akit jobban kielégít mint a normál szex?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
biztos van
2011. ápr. 26. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
barátnőm nagyon szereti a nyalást + újjazást de nem azt mondja nem fogható ahhoz amikor teljesen csináljuk végig... szerintem a nyalás eleve nem arra van hogy kielégíts valakit...az újjazás sem hisz ezek inkább pettingnek jók bár élvezetesek (valószínűleg) szóval lehetséges de ha van ilyen akkor ritka
2011. ápr. 26. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Én azon "szerencsés" nők közé tartozom akik nemigazán képesek elmenni szex közben /vagy még nem jöttek rá hogyan érhetnék el :D Nyalásnál elmegyek de nem mondhatnám hogy jobban kielégít (ennek ellenére) mint a szex

18/L

2011. ápr. 26. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Jobban kielégít az orál, de nem fogható ahhoz, mikor bennem van. Az különleges érzés.
2011. ápr. 27. 00:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A szex az igazi :) Sokkal közelebb érzem magamhoz és imádom, hogy közben ő is annyira élvezi, mint én!
2011. ápr. 27. 01:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Szex közben nem mindíg sikerül elmennem, de jó érzés látni/ hallani, ahogy ő élvezi. És azért nekem sem rossz érzés :D

Tehát ha lehet mondani, akkor én sokkal jobban élvezem a normál szexet, mint az orálisat. Olyankor nem érzem magamhoz olyan közel a páromat, mint a normálnál. És mivel nekem mind a kettő módszer jó, és neki meg inkább a második, ezért nekem összességében a normál szex élvezhetőbb. (nem mintha olyan nagy tapasztalatom lenne...)

18/L

2011. ápr. 27. 08:02
 7/7 anonim válasza:

Igen, ki lehet kellően elégíteni, csak jól kell csinálni :-)

Én tényleg szerencsés vagyok, bármikor el tudok élvezni akár 2 perc alatt is, és legalább három orgazmusom van pár percen belül, és igen volt olyan, hogy nem kellett a normál szex, mert kézzel úgy a csúcsra juttatott a férjem,hogy totál kidőltem :-))

2011. ápr. 27. 09:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!