Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Mégis hogyan tudnék megszabadulni tőle?
sztem a legjobb megoldás:
Nőgyógyász....
ez akármi lehet
Kidörzsölődsz szex közben mert sok, vagy esetleg gond van nedvesedéssel?
Egyébként nekem elég érzékeny ott mióta fogamzásgátlót szedtem, és naturland terméket használok rá, sima hűsítő krém, a neve: cremor refrigerans, elég olcsó és sok van benne, és amikor érzem h ebből esetleg betegség lehetne vagy vmi nem ok, akkor bekenem és nem lesz semmi bajom...
Egyébként: nőgyógyász. :(
Én is így voltam. (2. válaszadó vagyok) Illetve mi is így voltunk, párommal. Bőr és nemibeteg gondozóba is voltunk vele. Azt mondták, kapaszkodj meg, semmi bajunk. Vizsgáltasd ki ott, kezeld úgy, ahogy mondják ott. De 2 javaslatom van: az a kenőcs amit mondtam a hosszabb aktusok után, illetve én a helyedben a fogamzásgátlót abbahagynám. Ugyanis én azután jöttem helyre... előtte kb. 2-3 hónapon át folyamatosan mentem át egyik betegségből a másikba, amire semmi nem akart hatni (szedtem, ileltve kentem többféle hüvelyflóra erősítő cuccot is rá) és hiába nem szeretkeztünk párommal 1 hónapon keresztül, se semmi nyúlkálás, nem akart meggyógyulni. Van pár olyan peches, aki nem bírja a fogamzásgátlót és így jár utána. És ezzel az a para, hogy nekem mondta a nődoki, hogy sanszos, hogy így maradok, hogy folyton vmi betegségem legyen ott. Szerencsére nem lett igaza... Amúgy nem vagyok a fogamzásgátló ellen, az egy nagyon jó dolog, annak aki bírja.
Egyébként a gombáról tudni kell, hogy az alapesetben is ott van, csak amikor legyengül a hüvelyflórád, akkor jön elő így betegségként, mert a jó bacik nem bírnak el vele, mert kevesen vannak. Na mármost ez az egész gomba dolog tud fertőző lenni tünetmentesen is, illetve ha téged ott megdörzsölnek, mindjárt visszajön a tünet. Utálatos egy dolog.
19/L vagyok én is egyébként :D
Menj el nőgyógyászhoz onnét vizeletvizsgálat,kenet aztán mikrobiológia,aztán kapsz megint kenőcsöt(amit egyébként el is dobhatsz a fenébe,mert nem az OKOT szünteti meg,csak tünetet kezel).
Anyósjelöltem candidával szenvedett,elment egy spec alleriga szűrésre,kapott egy paraprotex nevű gyógyszert,3 hónap alatt helyrehozta.
Az orvos honlapja: [link]
Szívesen... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!