Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most mi? Mégis hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Mégis hogyan tudnék megszabadulni tőle?

Figyelt kérdés
Régebben volt hüvelygombám amire kaptam gyógyszert és megszűnt. Viszont kb 3 hónapja van az, hogy hetente egyszer megduzzad a csiklóm, a nagyajkaim, és viszket de csíp is egyszerre. Nem túl szép látvány és természetesen kellemetlen érzés is. Majd 2-3 nap múlva elmúlik majd ismét jelentkezik egy jó pár nap múlva. Tudom, hogy nőgyógyászhoz kellene mennem, de szeretném tudni, hogy volt-e már ilyen valakivel, nem hiszem el, hogy megint gomba... Akkor miért van az, hogy olykor nincs. Így a szex is kellemetlen... :( 19/L
2011. ápr. 26. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:

sztem a legjobb megoldás:

Nőgyógyász....

ez akármi lehet

2011. ápr. 26. 22:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ! Hát igen bármi lehet... Mindenképpen el fogok menni, mert nagyon kellemetlen érzés... :(
2011. ápr. 26. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Kidörzsölődsz szex közben mert sok, vagy esetleg gond van nedvesedéssel?

Egyébként nekem elég érzékeny ott mióta fogamzásgátlót szedtem, és naturland terméket használok rá, sima hűsítő krém, a neve: cremor refrigerans, elég olcsó és sok van benne, és amikor érzem h ebből esetleg betegség lehetne vagy vmi nem ok, akkor bekenem és nem lesz semmi bajom...

Egyébként: nőgyógyász. :(

2011. ápr. 26. 22:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem kidörzsölődés... Ugyanis most jöttem össze egy sráccal majdnem 1 hónapja...és tegnap tegnap előtt este lefeküdtünk...Ma reggel hívott, hogy piros és viszket neki :'( egyértelműen nőgyógyászhoz megyek...Bár most azt beszéltük, hogy bőr és nemibeteg gondozóhoz megyünk ketten és lesz ami lesz. Annyira szégyellem magam...Most ilyenkor mit gondolhat rólam..Ez annyira gáz... Volt gombám de amikor voltam most januárba akkor azt mondta a doki, hogy elmúlt, meggyógyultam... És most nézzétek :((((
2011. ápr. 27. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Amikor van szedd le és árusítsd a piacon te kis gombatermesztő.
2011. ápr. 27. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. (2. válaszadó vagyok) Illetve mi is így voltunk, párommal. Bőr és nemibeteg gondozóba is voltunk vele. Azt mondták, kapaszkodj meg, semmi bajunk. Vizsgáltasd ki ott, kezeld úgy, ahogy mondják ott. De 2 javaslatom van: az a kenőcs amit mondtam a hosszabb aktusok után, illetve én a helyedben a fogamzásgátlót abbahagynám. Ugyanis én azután jöttem helyre... előtte kb. 2-3 hónapon át folyamatosan mentem át egyik betegségből a másikba, amire semmi nem akart hatni (szedtem, ileltve kentem többféle hüvelyflóra erősítő cuccot is rá) és hiába nem szeretkeztünk párommal 1 hónapon keresztül, se semmi nyúlkálás, nem akart meggyógyulni. Van pár olyan peches, aki nem bírja a fogamzásgátlót és így jár utána. És ezzel az a para, hogy nekem mondta a nődoki, hogy sanszos, hogy így maradok, hogy folyton vmi betegségem legyen ott. Szerencsére nem lett igaza... Amúgy nem vagyok a fogamzásgátló ellen, az egy nagyon jó dolog, annak aki bírja.

Egyébként a gombáról tudni kell, hogy az alapesetben is ott van, csak amikor legyengül a hüvelyflórád, akkor jön elő így betegségként, mert a jó bacik nem bírnak el vele, mert kevesen vannak. Na mármost ez az egész gomba dolog tud fertőző lenni tünetmentesen is, illetve ha téged ott megdörzsölnek, mindjárt visszajön a tünet. Utálatos egy dolog.

19/L vagyok én is egyébként :D

2011. ápr. 27. 10:42
 7/10 Ywerd ***** válasza:

Menj el nőgyógyászhoz onnét vizeletvizsgálat,kenet aztán mikrobiológia,aztán kapsz megint kenőcsöt(amit egyébként el is dobhatsz a fenébe,mert nem az OKOT szünteti meg,csak tünetet kezel).

Anyósjelöltem candidával szenvedett,elment egy spec alleriga szűrésre,kapott egy paraprotex nevű gyógyszert,3 hónap alatt helyrehozta.

Az orvos honlapja: [link]

Szívesen... ;)

2011. ápr. 27. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Na azért kedves utolsó, nem minden készítmény olyan típusú mint a canesten... az az ami tünetet múlasztja el, és kész. Vannak antibiotikumosak is, és szájon át bevehető cuccok is, amikkel lehet ezeket gyógyítani... nem mind olyan rossz. :)
2011. ápr. 27. 14:26
 9/10 A kérdező kommentje:
kedves 10:42-es időpontban válaszoló! És akkor abbahagytad a fogamzásgátlót és egy idő után megint elkezdted szedni??? :O egyébként lehet hogy ez a baj mert nem tudok kilábalni belőle, multkor is felírtak 3500 ft-os gyógyszert és bocsánat a csúnya szóért de sz*rt se ért....
2011. ápr. 27. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kezdtem el újra szedni. Végleg abbahagytam. Többet nem is áll szándékomban szedni... (gyógyszerezés után alapból vannak akiknek nem indul be újra a peteérés normálisan, nekem volt ott a sok betegség, én félek, hogy esetleg 5 év múlva ha gyereket akarok, majd nem jön össze, és nem merek gyógyszert szedni) örülök, hogy egészséges vagyok ott végre. De kb. 2-3 hónapba telt ez is, miután abbahagytam a bogyót. És a nőgyógyászom nekem mondta, hogy bizony vannak ilyenek, akik nem bírják és ez lesz velük. Sőt, van egy haverom, ő is ismer ilyet aki így járt a bogyóval. De érkezett egy másik válasz is ami hasznosnak tűnik, érdemes megpróbálnod, ha gyógyszernél akarsz maradni. Mindenesetre ha megpróbáltad, és használ, akkor kérlek írd meg azt ide, mert engem érdekel... bár lehet, az sem hozná vissza a kedvem a bogyóhoz. :D
2011. ápr. 29. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!