Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békülős szexről tapasztalat?
Figyelt kérdés
vélemény? egyéb?2011. ápr. 26. 21:21
5/11 anonim válasza:
Én ha haragszok a barátomra, akkor a szex lenne az utolsó, amit művelnék vele. :D Teljességgel kizárt. Szex akkor van, ha béka van, haragban még nagyon nem is beszélünk, nem hogy mást. :) Ha eltelt egy kis idő, megbeszéltük a harag okát és kibékültünk, akkor lassan újra szóba jöhet a szex. :D
Ne azért legyen béke, mert kiélheti magát rajtam....
6/11 anonim válasza:
Egy veszekedésnek akkor van jó vége, ha szexel zárul! :)
7/11 anonim válasza:
Volt békülős szex de még szakitásos is volt és mind kettő nagyon izgis, mintha egy másikkal lennél teljesen megváltozunk mind ketten vagy azért mert az utolsónak tűnik (persze nem) vagy azért mert újra egymáséi lehetünk és továbbra is.Szal sztem tök jó..
8/11 anonim válasza:
Mindig veszekedés a vége... ezért jöhet egy újabb békülős...
9/11 anonim válasza:
tegnap este mi is épp összeszólalkoztunk egymás mellett az ágyban, de utána "jóéjt pusziként" hatalmas csókcsatába kezdtünk, utána egy hatalmasat szexeltünk! :) szóval tényleg nagyon jó :)
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!