Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah szóval csak úgy kíváncsiságból lányok hogy
szeretitek ha buliba 1 fiú közeledik?
én tangát sem veszek fel a szoknyám alá!
2011. ápr. 26. 19:41
Nagyrészt sehogy. Elsősorban szórakozni, táncolni megyek le. Az meg a másik, hogy az életem során akárki leszólított buliban, hát hogy is mondjam....körberöhögtem. Valamiért úgy vettem észre, hogy hozzám csak ilyen szerencsétlenek jönnek oda, akik az ital hevében azt hiszik, hogy éppen janikák. Ha szimpatikus a srác(ami nem egyenlő azzal, hogy helyes is), akkor a buli utáni nap is legyen érdeklődéssel irántam, ne csak a buli idejére szóljon. Legalábbis nálam zárt kapukba ütköznek, ha csak egy cumit szeretnének vagy egyebet...
2011. ápr. 26. 19:47
én azt szeretemikor néhányszor"véletlenül hozzám simul" pl hátulról aztán ha észrevettem és én is akarom hogy közeledjen akkor csábosan mosolygok aztán általában már leszoktak szólítani ilyen: szia de szép vagy nincs kedved táncolni egy kicsit? sablonos dumával vagy akár vmi eredetit is kitalálhatsz csak nem legyen gáz a dumád mert az nagyon kiábrándító tud lenni :D sok sikert :P
2011. ápr. 26. 20:11
olyan is volt már velem hogy egyszerűen megfogta a kezem és elhúzott a többiektől de olyan aranyosan közben meg mosolygott és elkezdtünk dumálni stbstbstb tánc smárolás ...
meg volt hogy egyszerűen megfogott hátulról és azt se tudtam hol vagyok ki az vagy bármi és táncoltunk közben egyszer kétszer hátra tudtam fordulni hogy megnézzem az arcát :D és utána oda fordított magához néztünk egymás szemébe egy dar
2011. ápr. 26. 20:14
*egy darabig aztán beszéltünk is egy kicsit tánc közben utána meg egyszerűen lesmárolt
de vigyázz mert ők csak azért nem részesültek egy hatalmas pofonban mert nem vagyok ijedős és szeretem a határozott pasikat de sok lány beparázik ilyen helyzetben ;)
2011. ápr. 26. 20:16
próbáljon csak meg simulni,leütném.sztem az gáz..
akkor inkább jöjjön beszélgetni az asztalunkhoz.
2011. ápr. 26. 22:08
Legyen belevaló. Beszélgettem egy sráccal az asztalnál. A srác meg odajött mi ez a punnyadság felkiáltással karonragadott és elvitt táncolni. Szegény másik csávesz hoppon maradt a sráccal voltam egész buli alatt és azóta is felvettük a kapcsolatot
2011. ápr. 26. 22:30