Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Holnap este lefekszem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap este lefekszem a barátommal. Mindkettőnknek ez lesz az első, fogamzásgátlásként az óvszert választottuk, esetleg kérhetek valami tippet, hogy mégis hogy kezdeményezzem ezt az egészet? Valami jó tapasztalat?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm. 17/L
2011. ápr. 26. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Mármint mit?Magát a sexet?Nem lenne jó úgy,hogy bejelented:akkor most sex következik,tegyél magadévá!..

Szerintem előbb alakítsatok ki intim légkört,környezetet,ahol egymásra tudtok hangolódni..,tehát én hosszabb felvezetést ajánlok.

2011. ápr. 26. 19:23
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, de mégis mit csináljak? feküdjek felé? vagy hogy?
2011. ápr. 26. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha tőlünk kérdezed, hogy csináld akkor nem is állsz rá készen.
2011. ápr. 26. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Belőled gyárilag hiányzik a fantázia?Így nem hiszem,hogy élvezni fogod.Ahogy előttem is írták:te még nem állsz készen erre!

Úgy nehezen lehetne a másikra hangolódni,ha csak a szoba két sarkából sasolnátok egymást.Az ágy adott,legyen kényelmes,ajtó bezár.Hagyjatok időt egymásnak,hogy feloldódjatok.Sok-sok simogatás,csók oldani fogja a feszkót,idővel szépen egymásra hangolódtok.Amíg nem forr a levegő,nem érzed magadat készen bármire,addig ne lépj tovább.Egyébként meg neki illene kezdeményezni..

2011. ápr. 26. 19:33
 5/9 anonim válasza:
Szerintem fekudj ra es csokolgasd szenvedelyesen,ne legy lusta :P elvezni fogja
2011. ápr. 26. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Néhány tapasztalat :)

-ne legyen otthon rajtatok kívül senki, é biztos h ne is érjenek haza

-ha szégyenlős vagy akk várd olyan ruhában ami könnyen levehető, nem kell sokáig szórakozni vele amég kihámoz belőle és legyen szexi!! Ha nem vagy olyan szégyenlős akkor szexi fehérneműben

-ne izguljátok túl a dolgot, csak nyugodtan, mert ha nem leztek felszabadultak akkor nem fogmenni

- mielőtt betenné legyetek felizgulva, és legyel benedvesedve mert ha száraz leszel akkor fájni fog, akármilyen finoman csinálja..

Puszilgasd a nyakát.. simogasd..szenvedélyesen csókold meg...

A többit hagyd rá.. az ő dolga hogy vigyázzon rád.. :) minden jól fog menni :)

2011. ápr. 26. 19:34
 7/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen a válaszokat
2011. ápr. 26. 20:05
 8/9 anonim válasza:
Szerintem meg ez már régen rossz, ha megbeszéltétek hogy pontban holnap este x óra y perckor... És nem vagy rá felkészülve, az látszik :S
2011. ápr. 26. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Az előttem lévők jó dolgokat írtak. Nem kell túlspilázni, lefekszetek egymás mellé, megöleled, beszélgettek... Közben elkezded simogatni, előbb csak a hátát, vállát, karját. Érezni, látni fogod, mikor vágyik többre :)
2011. ápr. 26. 21:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!