Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem szeretnek nyalni?
Én szeretek nyalni. :D :D
Vagyis csak szeretnék. :(
Ne általánosíts!
Amúgy két oka lehet:
1. Büdös a puncid -> irány az orvos, mert gombás vagy
2. A fiú nem szereti, hogy szőrös -> ritkább, és ezek a mai finnyás fiúk :D Régen is szőrös volt, mégse haltunk ki...
Szóval tisztálkodj rendesen, és gyógyulj meg ha gombás vagy. Utána nyalni fognak.
A pasik szeretnek nyalni és a nők is szopni csak rá kell őket vezetni helyesen a dolgokra
30/F
Én pont fordítva vagyok ezzel! és érdekes, de zavar is, ha valahol azt írják, hogy "úúú de lesz*patnám" meg ilyenek..
szerintem ma már rengeteg huszon éves fiú várja el a barátnőjétől hogy lecirmantsa. De ellentben a világ pénzéért sem nyalná ki. Sajna ez a mai társadalom egy része már majdnem hogy annyira undorodik a p*ncitól hogy már a farkát se meri oda belerakni, hanem csak a csaj szájába.
Létre kellene hozni egy olyan társkereső oldalt, ahol e szerint lehetne párt találni.
Hát én szeretek.Kivétel lennék? Nem hiszem.
19/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!