Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy lány nem könnyen kapható?
11/21 anonim válasza:
Sztem az szar ha nehezen kapható, az sokkal jobb ha könnyebben fel lehet szedni, viszont ha komolyra fordul a dolog(járás) akkor jobb ha KICSIT nehezebben kapható, de bárki bármit mondd, a könnyebben kaphatók jobbak, de attól még nem lesznek ribancok...
2011. ápr. 26. 22:52
17:41-nek! 18-25 hónap? 3 hónap után a "barát zónában" vagy és onnantól bukta! Nem baj, ha a lány nem adja be a derekát hamar! Sőt, előny, legalábbis nálam az volt mindig! A leghosszabb udvarlás az 3 hét volt, de intenzíven minden nap beszélgettünk, sms-eztünk! Összejöttünk és nagyon jó érzés, hogy megküzdöttem, érte és már az enyém! :)
25F
2011. ápr. 27. 09:23
A könyen kaphatókkal az a baj, hogy könnyen kaphatsz tőlük nem i betegséget, ellenben az ágyban nyújtott teljesítményük kimagasló és nem is kell könyörögni heteket egy kis újításért. Mondhatni tettre készek, és a szexuális étvágyuk is megvan.
Aki nehezen kapható meg álszent kis ribanc, csak kelleti magát aztán sohasem lesz főnyeremény, max diliházba kerül miatta a pasi.
2011. ápr. 27. 12:44
Miből gondolod, gogy a könnyen kaphatóknak kimagasló a teljesítményük? Meg miért mennének diliházba? Aki nem bírja az ne vállalja:D A könnyen kapható nem csak nemi betegséget add könnyen, de könnyen is adja magát másnak is:D Egy nehezen kapható nőt ki kell érdemelni és aki nem áll meg annak csak a feje fáj miatta és szídjaXD De hát a vesztesek mindig is sírni szoktak:) Ezért dícsérik a könnyűeket, mert egy bambának is megyXD Én azt mondom sokkal izgalmasabb egy nehezen kapható. Az ágyban már nem nehéz megkapni;) az csak azért mert nyomultál:D Azért nehezen kapható, mert türelmesnek kell lenned, nah meg rendesnek! Ha elég türelmes voltál akkor magába szippant és nem ereszt el:) De nem mindenki egyforma, én a nehezen kaphatókra szavazok:)
2011. ápr. 27. 15:05
Nyugodtan legyél csak türelmes, csak aztán ne lepődj meg ha egy ugyanolyan türelmes csak mélyebb zsebű egyénnel meglép a kiszemelt leányzó. Mondják pénzért nem lehet boldogságot venni. Ez igaz, de mi a helyzet a közös élményekkel? Ahhoz azért csak kell néhanapján.
2011. ápr. 27. 15:43
Jaj, de butaságot írtálXD Nem fog lelépni megsúgom neked:D Higyj amit akarsz én biztos vagyok benne:) De egy értelmetlen hülyeséget összetudtál hozniXD
2011. ápr. 27. 15:48
Jah, volt olyan barátnőm aki első találka után már könnyen adta magát és pááá, érdekes módon másik pasija is volt:) erről ennyit a könnyűekről:D Aki kitartó az nem kitartó? Vagy aki nem kitartó az lenne a kitartó?:) de sebaj, biztos félre fog lépni, ha te mondodXD Elképeztő, hogy egyesek fordított világban élnekXD
2011. ápr. 27. 15:54
18/21 anonim válasza:
Én személy szerint csak azokba a lányokba tudnék beleszeretni, akik nem adják magukat könnyen.az más kérdés, hogy én nem vagyok normális!:D
Nem mintha elítélném a könnyűvérű nőket,ha nincs senkije, akkor csinálja akivel akarja.Azonban számomra olyan a könnyűvérű nő, mintha igazán nem is nő lenne, hanem férfi, csak rossz testben.A nőket valahogy úgy képzelem el, mint akik megalázónak érzik, ha olyannal csinálják, akikkel még csak nem is járnak.
2011. ápr. 27. 23:19
Nem fog elhagyni, megérdemled, majd 7-10-15 év után leülsz és amikor már egymáshoz sem szóltok akkor rájössz, hogy elvett az életedből 7-10-15 évet.
2011. ápr. 28. 07:35
Vegyen el többet is:) Miért kell félnem attól? Nagyszüleim 60 éve házasok és mai napig boldogok:) Mi a lehetetlen? Hát vegyen el többet annál boldogabb leszek:)
2011. ápr. 28. 17:17
Kapcsolódó kérdések: