Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez baj ha úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez baj ha úgy verem ki hogy?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és még sohasem vertem úgy ki hogy fel lett volna húzva a fitymám..szóval még nem spricceltem el csak kifolyik...amúgy meg ha nem merev akkor kitud bújni a makkom de amikor merev akkor nem bírom teljesen hátrahúzni és fáj...ti hogy szoktátok kiverni???kort is légyszi!!
2011. ápr. 26. 17:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
egy jóó fitymaszűkület.
2011. ápr. 26. 17:30
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Fitymaszűkületed van. Az hogy nem spriccelsz, semmi gond. Más is van így.
2011. ápr. 26. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
A fitymaszűkületet nézesd meg dokival, mert problémás lehet később. Amúgy sokkal jobb, ha hátrahúzod a bőrt rajta. Persze addig nem próbálgasd, amíg a doki nem nézte meg. Sok esetben a maszturbálás is megoldja, de lehet, hogy nem. Ezért kell a doki.
2011. ápr. 26. 17:42
 4/13 anonim ***** válasza:
kiskoromban voltam ilyennel dokinál h a fürdésnél nem bírtam teljesen hátrahúzni (mert ugyebár alatta is meg kellett mosni). szval ugyan igy fájt. aztán elmentünk dokihoz, ő megfogta aztán olyan hirtelen hátrarántotta h valami hihetetlen. majd besz*rtam a fájdalomtól. de utánna meg már minden zsír volt, már magamnak is ment. szval sztem menj dokihoz, mert biztos ami biztos.
2011. ápr. 26. 17:46
 5/13 A kérdező kommentje:
de egy ilyennel nem nagyon mennék oda a szüleimhez se a tesóimhoz...ha nem sikerülne magamtól akkor elég ezzel később is foglalkozni amikor elköltöztem itthonról??
2011. ápr. 26. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:
kettő nem ugyanaz. az egyik a fitymaletapadás a másik a fitymaszűkület. szűkületet műteni kell, a másikat nem. de mindenképp orvoshoz kell menni, mert a fityma alatti részt tisztán kell tartani, de így nem tudod megmosni. faggyú gyűlhet össze, ami nem tud kiürülni, így begyulladhat. az még kellemetlenebb. szval inkább most szólj a szüleidnek mint később.
2011. ápr. 26. 18:10
 7/13 kovpet ***** válasza:

"de egy ilyennel nem nagyon mennék oda a szüleimhez se a tesóimhoz."

De MIÉRT? OK, persze, nem szívesen beszél az ember ilyenekről, de most fontos lenne...

Egyébként mehetsz egyből az orvoshoz is szerintem.

Nem kell feltétlen műteni, azt csak akkor csinálják, ha muszáj. És senki nem csinál semmit, ha te nem egyezel bele! (OK, nem vagy 18, de akkor is...)

2011. ápr. 26. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:

"de egy ilyennel nem nagyon mennék oda a szüleimhez se a tesóimhoz."

Nem kell részletezni nekik hogy f... verés közben ...

Ha mégsem mondod nekik akkor mehetsz egyből az orvoshoz is (szerintem is).

2011. ápr. 26. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:

hát sajnálatodra fitymaszűkületed van....de ha mégis magadnak akarod megoldani ezt a problémát akkor ülj be minden nap egy jó forró vizbe(de ne főzd meg a virslidet)és szép lassan húzogasd hátra, minden nap egy kicsit hátrébb, de ha már nagyon súlyos meg k*vára fáj akkor ne erőltesd szólj anyudéknak......de azonali sikert ne várj....kb1-2 hónap mire sikerülni fog teljesen....

kiverni meg hát a fitymát hátrahúzod teljesen amíg tudod(ami a te esetedbe nem sikerül)és egyre gyorsaban le fel húzogatod a bört...de a fitymának is előre meg hátra kell mennie......de majd ha nem lesz szűkületed majd bele tanulsz....

bocs ha nagyon hosszúra sikeredett...

sok szerencsét....

2011. ápr. 26. 20:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne szégyellj anyudék elé állni. mondjuk van egy sejtésem, mit fognak szólni. DE normális esetben ezt nekik kellett volna észre venniük már sokkal korábban és tenni ellene. Gondolom ha nem mersz eléjük állni, akkor igencsak prűdek, szóval most se várj teljes körű tájékozottságot, meg felvilágosítást. Minden esetre jobb ha tudnak róla.
2011. ápr. 27. 12:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!